ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 19 mei 2016

BOUWPAKKETJE

Zo is ik weer. Een dagje thuis gisteren, een dag vol plannen waar ik nog even moed voor aan t verzamelen was. Een dag vol wassen, drogen, stoffen en stofzuigen en andere aanverwanten.
Van iedere dag stofzuigen, beperkt t zich momenteel tot max 2 in de week. Veeg t wel iedere dag om dagelijks toch de vloer te kunnen zien.
Huishouden in vogelvlucht zeg maar.
Maar zodra alles weer is gedaan heb ik wel eer van mn werk:))

Maar in een paar posts terug had ik t over een aanstaande zweed in huis.
Een langgewenste droom ging hiermee voor mij in vervulling. Op moederdag besteld en 4 dagen later in huis. Das beter dan wachten tot in den eeuwigheid.
Een dag voor aankomst toch maar ff gebeld met de klantenservice ivm t aantal trapjes in huis. 6 treetjes naar beneden om in de woonkamer geplaatst te worden.  Uitgelegd aan de vriendelijke mevrouw of dat geen probleem was en dat ze aan t einde van de galerij hun camion konden kwakken om zo t zweudse meubel naar t juiste adres te sjouwen.
Ze zou ze een half uur van tevoren laten bellen. Toppie!!

Werkende achter mn laptop aan de keukentafel, met de feun binnen handbereik, zat ik met kriebelende vlinders in de buuk.
Tussen 12 en 16 zou t zover zijn. Om 14 uur dwarrelde er iemand voor het keukenraam en omdat ze zouden bellen ging ik er vanuit dat t wel weer een pakje voor 1 van de buren zou zijn.
Deur open en de meneer bralt in plat brabants iets wat leek op baaank??
Ik heb toch t merendeel van mn leven in t brabantse land gewoond maar deze meneer was zo goed als niet te verstaan.
Uitgelegd waar ze mn zeer gewenste exemplaar konden uitladen maar was geen probleem, ze zouden hem wel tillen, doos met de hoes aangepakt en ondertussen ontcijferd wat hij nu eigenlijk had gezegd toen hij zn hielen had gelicht.

Aangekomen met zn mede-hork, hebben ze t artikel uhm giga doos in de woonkamer geplaatst en veul plezier ermee, handtekening voor ontvangst en weg waren ze. Stond daar dus een heule grote doos in de kamer....uhm juist, natuurlijk. T is I.kea he.

Voorzichtig de verpakking eraf gehaald  gescheurd  en aan de slag. Werkbeschrijving erbij en binnen no-time had ik mijn bouwpakketje omgetoverd tot een heus gevaarte
En toen was t ruimen geblazen, pfff
Het was onderhand meer verpakking dan bank.De grobbenbollen vonden het wel een leuk vermaak al die zooi. Ik moest vooral niet erop gaan staan anders waren het platte grobbebollen en ik heb ze nu eenmaal graag in 3D


En hij zit  ligt  me toch een partij lekker!!
Van aankomst tot opruimen was ik dus 2 uur verder!!

De oude bank wilde de zoon wel hebben. Toen ik de dochter naar haar vriend bracht, hadden de man en de zoon een bankwissel gedaan. Vond dat absoluut geen probleem want ik wist hoe zwaar dat kleine kreng van hem was.
Bij thuiskomst had de man overal de kaarsjes aangestoken en t eerste wat ik dus zag was die kleine lichte bank en dat vond ik toch wel n plaatje zo in dat kaarslicht.
De bankchange was uitgevoerd zodat ik de kringloop zou bellen om dus die kleine canape op te komen halen.
Maaaarrrrrrrrrr
Hij staat er nog steeds. Vind hem eigenlijk veuls te leuk om weg te doen en hij lijkt op die andere. Ook met een uitwasbare hoes en hij werd meteen ingepikt door onze harige haarballekes.


Zie? Past perfect.
Bevalt t toch niet die 2de bank dan is ie nog zo weg.

Nou ik ga er maar weer eens vandoor, een dagje werken bij de man.
Wens jullie een fijne dag.

Liefs Brigitte

8 opmerkingen:

It's me zei

Mooi hoor.....en je kunt gelijk de bank weer stofzuigen....met al je jatten erop...hihihihih....is hier net zo hoor met Trevor....die nahooi op de bank...geniet ervan liefs Ria.....

kliefje zei

Nice!! :)

Gea Loosman zei

Wat leuk, je nieuwe Zweed!
Veel plezier er mee.
Groetjes Gea

Onder de rieten kap zei

Hij staat echt super je nieuwe bank! Vind dit altijd een mooi model en hij zit heerlijk (mijn vriendin heeft hem ook) net al je blogposten bijgelezen (ik liep ff achter) wat is er weer een hoop veranderd, zo ontzettend leuk! Knuffel voor je poezenkids xxx
Liefs, Yvonne

Bij Sandra Thuis zei

Mooie bank hoor, lekker licht, heerlijk!
En niet al te groot, precies goed.
Geniet ervan!

Groetjes,Sandra

Home and Lifestyle zei

Dit is inderdaad een hele mooie bank uit de Zweedse collectie! Lekker om in te luieren!

Fijn weekend! Liefs, Ingrid

Anneke zei

Een heerlijke bank. Wij hebben hem in ons boshuisje staan en hij zit/ligt heerlijk. Hij staat mooi zo.
Fijn weekend, liefs Anneke.

van alles wat in huis en tuin. zei

Dat lijkt me heerlijk liggen op die Zweed....mooie bank!

groetjes Trijnie