ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 3 juni 2015

WINDOWSOp de eerste een warm welkom voor mn nieuwe volgers :))

Wat een heerlijk weer gisteren he :)))
Waarschijnlijk zappen jullie nu allemaal massaal weg maar hey ik kan er niks aan doen maar ik geniet van dat weer, zoals jullie vrijdag zullen gaan genieten....volop zon en een hoge temperatuur. Niet dat ik zon niet leuk vind maar zodra de temperatuur boven de 25 stijgt, daalt mijn humeur. Al van kleins af aan is dat niet mijn ding en huf en puf ik en zodra de temperatuur richting/over de 30 gaat, nou berg je maar want dat is echt de genade klap. Niet dat je voor me weg hoeft te rennen want geloof me, hoe warmer hoe slomer  slowmotion is er niks bij
Daarom ga ik vandaag maar eens aan de slag, na gisteren een 'vrije' dag te hebben genomen....op het hoognodige na dan.

Vandaag is de bedoeling om alle ramen van een natte spons en zeem te voorzien. Ik heb dan meteen mn ochtend/ middag en avondgymnastiek gehad. Ja echt hoor. Ik moet op 2 kamers door het raam hene klauteren via een spagaat, halve pirouette en dan ook nog eens op 2 voeten landen. Halsbrekende toeren op het trapje en dan ook nog hopen dat die franse balkonnetjes niet naar beneden kukelelen en ondertussen die ramen ook nog eens lappen.  En dan heb ik t nog niet over t trotseren van die joekels van spinnen met hun bunjeejumpwebben.

De binnenkant is een stuk simpeler. Maar eerst fitnessend met 1 arm, om dat trapje weer binnen te tjoppen, gevolgd door aan de andere arm de emmer met sop naar binnen te gooien . Met een salto terug naar binnen om plat op de derriere te landen. Op onze slaapkamer komt er een ander soort salto aan te pas om het bed te omzeilen, salto met een twist.
Voor de binnenkant heb ik geen trapje nodig, kan ik gewoon op de vensterbank staan en kan dan net bij de bovenkant

De horren kunnen erna ook weer tevoorschijn getoverd worden om die bloeddorstige terroristen de toegang tot de slaapkamers verbieden want niks zo irritant, als je net lekker ligt, als het gezoem van die &**^^&*&&muggen.

De emmer is gevuld, de spullen gepakt en met frisse tegenzin aan de slag.

Fijne dag allemaal

liefs Brigitte