ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 8 januari 2015

HIJ IS AF, KLAAR,FINITO!!!!

De onrust is zo goed als verschwunden, de dochter voelt zich nog niet optimaal maar heeft het goed naar haar zin en het is gezellig op die excursie door het gansche land. Morgenavond is ze weer lekker thuis.

Gisteren was ik weer voor het eerst sinds een paar weken, home alone. Kan daar STIEKEM wel heul erg van genieten. Muziek op meeblerstand en jodelen maar....heerlijk. De meest kleuteklusjes gedaan die ook moeten gebeuren en ook, jawel je leest het goed, nog zo'n k*dtklus afgemaakt nl de luxaflex.

Had hem nog steeds  niet weggeflikkerd   in de bewaarstand gezet in het halletje, verstopt achter de kapstok.
Afgelopen zondag weer maar eens verf gehaald en die gisteren en vandaag erop gekwakt en ik zeg, het is goed zo, klaar ermee, finito

Omdat het inmiddels al 5 uur was heb ik ff gauw met de franse slag het keukenraam uhm 'schoongemaakt'  geen hond die er naar kraait en dat vervloekte ding opgehangen en aan mn eten begonnen want ondanks dat de man en ik nog steeds niet helemaal 100% zijn moet de innerlijke mensch toch voorzien worden van wat pitamientjes en mineralen.
Voor nu even wat plaatjes die ik snel geschoten heb met de mobiele.

 Zo zag ie er vanmiddag uit, moesten nog een paar plekskes weggewerkt worden.

           
 En zo is ie geworden, shabby genuanceerd gevlolkt  (combi gevlokt/gewolkt ) wit *grijns*

Zit er ook nog aan te denken om een andere lamp in de keuken te hangen die ik nog in mn assortiment heb. De plafonniere die er nu hangt zat bij de inboedel toen we het huis kochten en zo niet mijn ding, by far!!

And so be it...heb t net ff met de man erover gehad dat ik eraan zat te denken om een andere lamp in de keuken op te hangen en zijn woorden waren, dat kan eey :)))))

Dus 1 x raden wat ik morgen ga doen...de halve schuur weer uitbaggeren op zoek naar die ene lamp, heb er zin an zoals ze dat op zn Rotterdamts zeggen :))Heb ik meteen weer een reden om de boel van een boendoek te voorzien en wat accessoires van plek te switschen enzo :))

Wat ik morgen niet moet vergeten is de cv bijvullen. Die is van 1.9 bar gedropt naar 1.1 en dat in goed 2 maanden tijd. Vandaar dat de zoon me vandaag geholpen heeft om alle radiatoren te ontluchten. Als t aantal bar erna nog zo snel dropt bel ik die cvmeneer wel ff want dat ding hangt nog geen jaar

Nou lieve mensen ik ga mn verse bed opsnorren en de slaapkamer voorzien van wat zaag-en snoeigeluiden. Slaap lekker of goeiemorgenLiefs Brigitte