ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 31 oktober 2014

WEEKEND

GOODMORNING EVERYBODY :))

Is nog een overblijfsel van afgelopen dinsdag en woensdag. Het vertalen is gelukt.
Een hoop waar echt enige logica aan ontbrak. Soort van boekhoudkundige termen waarvan sommigen echt niet via Google Translate vertaald konden worden.....kon wel maar sloeg als een varken op een tang .

Sommige woorden weet je gewoon maar er zaten erbij...bv body. Dat weet iedereen wat het betekent, maar in het geval van deze vertalingen moet het gewoon body blijven, logisch toch?
Maar echt die dagen zijn voor-bij-ge-vlo-gen!
Miste het gisteren als een gek en mijn salaris is een uberblije man.....daar doe ik het voor.
Ooit komt er een dag dat ik een contract krijg voor 1 a 2 dagen maar tot dan help ik de man voor die glimlach en als hij blij is ben ik dat zeker.

Klein blik achter de schermen: De man kreeg in 2010 te horen dat hij een burnout had en sindsdien blijft het een struggle....hij heeft een hoop geleerd, zoals nee-zeggen maar soms komt het om de hoek kijken en dat niet altijd nee-zeggen is zijn valkuil. Ook het teveel hooi op zn vork nemen
Vandaar dat ik hem graag help, ik doe iig mn best :))

Gisteren was het puinruimdag hier in Huize S. want mn bloedjes hadden goed voor zichzelf gezurgd en de zoon woensdag voor ons gekookt maar alles bleef wel liggen.
Maar goed dat ik van puiruimen hou want anders zag het eruit!

Vandaag ga ik, zodra de man het veld geruimd heeft, naar zijn werk, de keukentafel leegplukken en een knutseltafellaken op die tafel deponeren en een klodderwerkje afmaken. Wat voor klodderwerk dit keer? Een kast? Een lamp? D krans? Een een een....nope het is de luxaflex die hier hing toen we hier kwamen wonen, volgens mij heb ik hem al eens in een andere post vermeld Niet een kleur waar ik voor zou kiezen. In het echt was ie nog iets oranjejer :))
en nu semi-oranje/wittig

Ik hoop dat 1 kloddersessie voldoende is want het is een hels karwei...de kleur is AbbeyWhite van le noir&blanc van de K@arwei
Als het lukt hangt ie vandaag nog ...hou van snel werk :))

Ik hoop dat het wordt zoals ik het voor ogen heb en dat komt dan in een volgende post.
Voor nu wens ik jullie een fijne dag en een zeer goed weekend


Liefs Brigitte