ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 13 september 2014

LA NOSTALGIA

De verzorgtijd van de oppaspoes was een paar dagen voorbij voor wijzelf de hort opgingen.
Wat was ze blij dat haar baasjes uhm personeel er weer waren zodat ze weer haar tuin in kon en ieder ongewenst beest op kon jagen
De laatste week had ze haar hoop opgegeven dat ze bij mij naar buiten mocht en vloog niet meer naar beneden naar de achterdeur om mij te laten zien wat de bedoeling was, het arme besje.

Iedere avond ging ik naar haar op zoek met een paar stukjes vleesstaaf om nog ff te kroelen voor ik naar huis ging....de rest van dat staafje ging in haar bakje, zodat ze dat kon oppeuzelen wanneer het de dame-op-leeftijd beliefde :))

En nu is het weer zover! Ik heb er voor een dagen een poeske bij, weliswaar op haar eigen adres, zo'n 2 x stuiteren hier vandaan.

Gisteravond begroette ze me, na mijn speurtocht door het hele huis, beneden, waar anders dan  voor de tuindeur
Maar diezelfde tuindeur bleef ook deze male dicht...vettepechvoorutpoeske
Je zag haar bijna vloeken

Vanmorgen tig-keer geroepen maar no cato die tevoorschijn sprong....weer maar een zoekactie gestart en ditmaal eerst naar beneden gestuiterd maar geen F-je ...dan maar weer die 2 trappen op om tot de ontdekking te komen dat mevrouw nog prinsesheerlijk op haar nest lag....JALOERS!!
Ff flink geknuffeld en vertelt dat haar ontbijt beneden klaar stond....ik doe niet aan roomservice ....alles nog ff gechecked, bakkie verschoond nog ff geknuffeld en hup weer 2 x terug gestuiterd naar mn eigen honk.

De dochter had ik vanmorgen de auto al uitgegooid want het wicht moest arbeiten he.
Straks weer ff ophalen en vanmiddag gaan mn bloedjes en ik op pad naar het Brabantse land.
Vorig jaar had ik van een heel lief vriendinnetje een cadeaubon gehad die ik laatst in de la tegenkwam toen ik TOTAAL iets anders zocht  en waarschijnlijk ook niet vond
Toen ik die bon bekeek zag ik dat die bon bijna bedorven was en vrijdag, 19 sept verloopt!!
Dus jullie raden het al, vanmiddag gaat die bon ingewisseld worden bij La NostalgiaKLIK te Roosend@@l.
Heb er zin in!!
Al helemaal want nadat ik iets heb gevonden voor mn verjaardag, die wederom dit jaar gaat plaatsvinden, alleen dit maal op woensdag, gaan we op de koffie bij een ander heel lief vriendinneke.
Jullie kennen haar misschien nog, Jootje van het blog ' La belle vie' . Ik ken haar al bijna 24 jaar.
We zien elkaar, helaas, niet vaak maar als we elkander zien is het zoals altijd, supergezellig en weer veel te snel tijd om er weer vandoor te gaan.

Nou lieve mensen, ik ga er vandoor maar niet voor ik jullie een goed weekend heb gewenst, dus bij dezen :))
In een volgende post zal ik laten zien wat ik gevonden heb bij La Nostalgia maar kan nu al zeggen dat het of iets brocants is of een blik verf hahaha

Nou toedels en tata en tot de volgende post

liefs Brigitte