ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 20 maart 2015

AND WE HAVE A WINNER!!!!

manmanman wat een dag gisteren.

Na terugkomst van de boodschappen meteen 3 kaarsen aangestoken en duimen gedraaid. De vellen hangen er nog net niet aan.
Kon mn draai niet vinden dus met dat geienemienemut is het ook niks geworden.
's Avonds nog 4 kaarsen laten branden, in totaal dus 7, geluksgetal van de man he

Gelukkig gaf hij kleine updates op feestboek zodat ik iets wist want 's ochtends wist hij nog niet hoe laat het hele feestgedruis van start zou gaan.
In smeuking naar een klant met de opmerking, 'oke, ik geef nog 1 x het goede voorbeeld van hoe je gekleed hoort te gaan naar je werk' :))

Maar ik hield dus alles bij en er gaf iemand commentaar op zn post, want die persoon had z'n 2 minuten van uitleg over zijn innovatie gehoord en daarin moest alles liggen he, en diezelfde persoon feliciteerde hem met het winnen en dus toen wist ik het ook :))))
Ik kan niet uitleggen hoe apetrots ik ben op die kanjer van me!!

Rond de klok van 1 uur kwam hij, schor en wel, binnenstappen met zn handen vol

Met een cognacje heeft hij uitgebreid verslag gedaan van de avond en het is hem zo gegund!
Thx voor iedereen die zn duimen eraf heeft gedraaid :))

Deze foto zag ik vanmorgen op datzelfde feestboek van mn eigen A. Schwarzeneggert, die met zn ermkes in de lucht, knuistjes naar boven en petje op, dat is mijne bundel of joy


Van het weekend gaan we het vieren
De trofee en de lijst hebben inmiddels, samen met de hielen van de man, het pand verlaten maar de blommekes blijven lekker hier.

De bos heb ik dus wel ff moeten snoeien omdat die zwarte grobbebol er al bij zat om ze voor mij te snoeien, ahumDe vaas staat nu veilig op de kast waar gene poesiekato bij kan.

Nou lieve mensen, ik ga nog wat verder nagloeien en me erna bij elkander rapen en iets doen want die kaboutertjes zijn nergens te bekennen :))

Fijn weekend alvast

Liefs Brigitte