ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 12 januari 2011

ME VOOR DE HELFT HAPPY!!!!!

Mensen ik ben blij!!! De klus is  merendeel klaar. Morgen de kast naar de overkant verplaatsen en als mijn energie weer op peil is de andere tegels een laag ecru geven en de donkere tegels ook een verse laag. Als het mee zit kom ik denk ik net toe met de verf. (Hopelijk wel want de noten-beits stamt nog uit het jaar 1997 :))) 
Maar even terug op die ecru kleurige tegels. Ik ben er zo blij mee. Alles doet zeer in mijn lijf maar het is het waard. Alles lijkt nu ruimer en het oogt frisser. Daar doe je het voor he. Moet ook erbij zeggen dat 14 jaar geleden toen we net de kamer hadden geverfd en een soort van extra muur tussen voor en achter hadden gezet, de voorkamer met al dat terra echt mijn favoriete deel van de kamer was. Was zeg ik, tja, smaken veranderen. Maar ik ben er blij mee.
Morgen eerst lessen, daarna door naar een vriendin voor en bak koffie. Pak op de terugweg nog even een supermarkt mee en ga dan weer verder met de voorkamer. Lekker weer omgooien. Zal de man vanavond maar even op de hoogte brengen. Mits dat hij mijn blog leest, HOI SCHAT :))
Smakelijk eten alvast en een fijne avond


liefs van mij 
Ps: het zijn houten tegels van multiplex :)))