ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 26 december 2016

                                                          Merry Christmas to everyone

Nog ff een snelle update wat betreft het weeceeke:
Afgelopen vrijdag kon alles in de voorstrijk gezet worden. En aangezien ik  in de vorige eeuw  al eens met dit spul heb gewerkt, weet ik dat je er vooral niet mee moet knoeien en al helemaal niet laten zitten als dat dus wel gebeurt. Het pleeke werd dus preventief behangen

Cute he.
Maar alles is goed gegaan en 's middags eerst het plafond bekwast en een uur later aan de muren begonnen. De boel uitgesopt en ingericht. Vervolgens de krans opgehangen aan de ene kant.


 Ff een staalnagel met een hamer in de muur gemept en de spiegel aan de andere kant en klaar was t ceeke.
En klaar!!!
Na advies van de timmerman om het spotje plus transformator de wc uit te joppen, ben ik in mn voorraad gaan kijken of ik nog iets had liggen en vond dus dit lampje. Die hing in ons vorige huis op onze slaapkamer. Groen glas was ie in den beginne. Een voorfoto bendus ik vergeten maar heb er natuurlijk wel een van erna

Behandeld met betonlookverf van de A.ction.


 En de deurkrukken met houten greep in de grondverf gezet en afgelakt met hoogglans voor een ' porcelein' uiterlijk.

Zo en nu heb ik het  te  vaak genoeg over ons kleinste kamertje gehad. Na 10 maanden een huis te hebben gehad met open plafonds, gaten in keukenvloer en wc, watervlekken in het halletje beneden en de laatste weken chaos in de keuken waar alles stond, hing en lag, wat  allemaal  uit dat pleeke en hal kwam, waar je amper je derriere kon keren, is alles weer spik en span en was dit hopelijk een eenmalig euvel.
Zo ook de opslagplaats die keukentafel heet ziet er weer als tafel uit


 Zo en dan wens ik jullie nog een fijne avond, laatste week van dit jaar en wens eenieder een goed uiteinde en de beste wensen voor 2017 !!

Liefs Brigitte