ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 18 september 2014

THE DAY AFTER

Zo, das ook weer voorbij, mijn ... ste verjaardag :))
Een keer anders dan anders, een keer niet gevierd. In ieder geval niet uitgebreid.

Geen boodschappenstress, geen verjaardagsstress, een keer geen ' heb ik wel genoeg in huis' stress om vervolgens met een overvolle koelkast te zitten waar je nog dagen op kunt teren. Herkenbaar?

Er kwamen alleen 2 klasgenootjes van de kids, thats it, supergezellig.
Ik had een Indische rijsstafel bereid en het was goed te pruimen, ze zeiden dat het lekker was en niemand die ineens van tafel rende, dus dan zit het wel goed he :))

De vele felicitaties op social media maakten het feest compleet, had er een dagtaak aan om iedere felicitatie netjes te beantwoorden.

Ben ook goed verwend
 De bovenste spullen kreeg ik van mn bloedjes


De bos bloemen van hun klasgenootjes

Dit schaaltje van een vriendin ( eigenlijk omdat ik voor haar poezenkind had gezorgd maar vond hem erbij horen :))

 En de onderste 3 attributen van de man, al weet hij dat niet hahaha. Hij hoeft niet alles te weten *grijns*
Van hem zit nog in het vat en dat verzuurt niet he hahahaAlle 3 gevonden bij de plaatselijke kringloper. Zo vind je niets en zo vind je iets. 
Krukje was wat lastig op de fiets maar ben heelhuids thuisgekomen, ondanks mijn fiets-uhm-kunsten :))
Naar de kringloper gaan en om boodschappen, in die volgorde is sws niet over nagedacht. Krukje paste dan weer wel in de boodschappenkar,  dus rekening houden met het aantal boodschappen want het moest wel allemaal passen in de fietsmand en fietstas. Want hoe vol die tas en mand ook zijn, ik FIETS naar huis!!

Het krukje gaat nog een behandeling krijgen van het 1 of ander maar weet nog niet goed wat, moet ik ff bedenken.
Het glazen potje vond ik tussen de 50 ct spullen en volgens mij, aan t deksel te zien, is het een oudje en de mand vond ik al mooi qua kleur en die blijft zoals ie is.
Zo meteen eerst ff wat herstelwerkzaamheden verrichten hier in huis, het aanrecht plakt aan alle kanten. De zoon heeft gisteren een tarte tatin gemaakt met banaan en echt je plakt zowatvast aan de complete keuken maar hij was wel heul erg lekker..
En verder niks denk ik zo, of iig zo weinig mogelijk. Ben best wel kapoet en die 2 sloten koffie hebben nog niet ingekicked
Maar dat weet je met mij eigenlijk nooit, best kans dat ik straks door het huis hene stuiter. Of van de ideeen of van de caffeine that's the question.

Nou ik ga jullie niet verder vervelen en geniet  doezel  nog ff  na en zeg tot de volgende post

Liefs Brigitte