ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 26 juli 2015

HEPPIE

Van de week flink huis gehouden in de tuin. Probeer 1 gedeelte, wat enigszins ietwat een beetje in het midden van de tuin ligt, vrij leeg te maken om er mettertijd worteldoek in te jassen en grind erop te knikkeren. Had dat in het oude huis/ tuin dus ook en ik heb dat, hoe stom kun je zijn, weggegeven aan mensen die de gratis aangeboden rotskeien kwamen ophalen. Nu spijt als haren op mn bol en geloof me, dat zijn er een hoop.

Er stond een uit de kluiten gewassen saliestruik op dat ongeveerinhetmiddenstuk. Die heb ik er van de week uitgesnokt en verkast.Wat hier eerst stond waren verdorde stengels met bordeauxrode pluimen en nog wat onbestendige bodembedekkers. Hij moet nog aarden en lijkt inmiddels meer op een treurig struikje. Geef hem iedere avond volop water en nu ff afwachten. Met het weer van gisteren en vandaag zou t toch goed moeten komen, toch?

Waar hij eerst stond wordt t steeds kaler, kijk maar


Er staat nog t 1 en ander wat weg kan. Die stenen komen nog rond de droogmolen, denk ik.
Eergisteren de rozemarijn flink teruggesnoeid want manoman dat was een complete chaotische wildgroei. Heb me de blaren geknipt.

Eergistermiddag het tuinafval van de afgelopen paar dagen naar de groencontainer gesleept en een vrouwtje zette bij de container 2 items weg, die ik na het netjes te hebben gevraagd mee naar huis mocht nemen. Ze zei nog dat het item wel geroest was maar dat vind ik absoluut geen probleem. Nog ff bedenken of hij binnen komt of buiten blijft en uiteraard wat voor kleur want de kleur die hij nu heeft  gaat hem echt niet worden....Beetje lastig te zien maar denk als je naar de kleur van die mangelbak kijkt dat je dan wel raad welk item ik bedoel. Leuk als mensen spullen bij de container zetten die Zjietje leuk vind :))
Juist de versaillevaas
Heb er nog maar een kloosubje van gemaakt


Heppie mee :))

Vanmiddag met de zoon om boodschappen gegaan, want de man wilde koken....vind ik geen probleem. Gezellig met zn 5en aan tafel want de dochters vriend eet ook mee

Fijne avond allemaal

liefs Brigitte