ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 13 juli 2017

TIJD VLIEGT

Zo vaak willen beginnen aan een nieuwe post maar het kwam er maar niet van. Denk wel dat dat herkenbaar is, niet?
Er zijn in de tussentijd zoveel dingen gebeurt, bijna alleen maar leuke dingen hoor. Zoals een verrassingsverjaardag voor de jongste oom van de man en dat was bij de nicht van de man waar ook de zoon woont. Voor ons dus 2 vliegen in 1 klap. Super gezellig maar vloog voorbij.
2 dagen later de babyshower van de dochter en nu weet de complete familie en vrienden van dit ontzettend lieve stel het geslacht. De ontknoping was zo intens dat ik  weer  zat te janken ondanks dat ik al wist wat het gaat worden en ik hou het lekker nog ff voor me hahaha.

De dag daarna was een mindere dag, uitvaart van zus van een vriendin. Ik had de auto geregeld, de man eerst naar z'n werk gebracht en van daaruit naar het Brabantse land. Na afloop kwam ik voorbij Etten-Leur en daar zit een geweldige kringloper, dus ff het tuf-mobieleke op de parkeerplaats geslingerd en naar binnen gehuppeld en dus ook met een * kuch* paar dingen de deur uitgewandeld en richting het Zuid- Hollandsche gesjeesd.
Vorige week met de trein naar grote zusdus in Brabant en op kringloopjacht en ook toen best wel geslaagd zeg maar. Manlief moest die dag in Antwerpen zijn en heeft me bij grote zusdus opgepikt. Was ook weer een superleuke gezellige dag die wederom omvloog.

Ik heb trouwens nog wel een nieuw gevonden item. Ik kreeg telefoon van een vriendin en haar hubster dat ze iets hadden zien staan bij de ingang van het complex dat wel iets voor Brigitte zou zijn. En gelijk hadden ze  hahaha
Zo heerlijk als mensen mee gaan denken he.
Huisvuil mee en het item mee terug


Stoeltje mag hier voorlopig blijven staan. Is het geen snoepie?
Blij met zulke vrienden.
Nou dat was het wel weer voor vandaag.

Volgende post zit al in mn hoofd en heeft betrekking op Hummelo
Fijne dag, vakantie of weekend

Liefs Brigitte