ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 17 juli 2013

UPDATE....

ff snelle update...
na ALWEER contact te hebben opgenomen met de soort-van-tussenpersoon-van-maatschappij en hij weer eens naar maatschappij heeft gebeld kreeg ik te horen dat ze vanmiddag zouden bellen....ALWEER ......heb t risico genomen en ben toch maar ff om boodschappen gegaan winkelcentrum is net een bunker en bellen/wappen of wat dan ook lukt dus echt NOT
Net terug thuis, zittende in het kleinste kamertje whatelseisnew  belt een vloerenmeneer met de mededeling dat de REPARATEUR vrijdag a.s in Breda zit en dus in de buurt of het gelegen komt dat hij naar de vloer komt kijken...uiteraard van harte welkom.....ik zeg reaparateur!!! Meneer, het is laminaat als in geperst hout in combi met water? Repareren? Hahaha ja dat horen we wel vaker maar zo noemen we hem gewoon...of ik de aankoopbon nog heb van de vloer...nou meneer, we hebben vorig jaar dit huis gekocht en die vloer lag er al.....ik kan u wel vertellen hoeveel vierkante meter vloer er ligt :))
Vond hij weer niet zo boeie hihihi....kon zijn reparateur zelf opmeten....whatever
Maar iig vrijdag om 10 uur ligt ie voor de deur...eens kijken wat t wordt.....de soort-van-tussenpersoon-van-maatschappij zei me al, als er problemen of wat dan ook waren moest ik hem maar ff contacten....hou ik zeker in mn achterhoofd..
Nou dat was t voor nu en tot de volgende update
Toedeloe xxx