ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 19 oktober 2014

PIES DE RESIESTANSE

Het weekend is alweer bijna voorbij en het leek erop dat het nog lekker weer zou worden. Miss een toppie idee om dan den gaard eens onderhanden te nemen want dat is na mn stuiteractie met mn fietske niet noemenswaardig meer gebeurt  *kuch* maar dat idee heb ik snel laten varen want a: heb ik geen zin b: mn zin is over  en c: gewoon geen trek in vandaag, lijke me duidelijk toch.

Heb me met mn emmer thee in 1 van de kuipstoelen geplant naast de man die in die andere kuipstoel gezetelt zit. Gezellig. Het weer is omgedraaid, zo zie ik t graag hahaha.

Met deze post was ik vrijdag al begonnen en gisteren ook een stukje, dus vandaag een hoop aan moeten passen, weggehaald en bijgeschaafd, moet lukken zo

Vanmiddag ff om boodschappen geweest en de stofzuigert trekt ik morgen weer door de hut dus heb ik daar vandaag geen omkijken naar. Wat er ligt, ligt er morgen ook nog, loopt niet weg :))

Zoals ik in een eerdere post had verteld  getypt  had ik vorige week de woonkamer onderhanden genomen en de man vond zijn draaistoeltje wel lekker bij t raam, kan ie naar het spektakel op het water blijven kijken en echt, gene ene dag is hetzelfde
(Wat ik vanmorgen   (vrijdagochtend dus ) trouwens zag zou wel eens jonge eendekuukskes kunnen veroorzaken. Meneer eend ging na een omcirkeling boven op mevrouw eend zitten en verzoop haar half )
Heb me dus netjes aan zijn wens gehouden en de stoel laten staan en dus de rest eromheen verbouwd. Had al wel foto's gemaakt maar nog niet overgezet van mobiel naar laptop. Dat heb ik heden  zaterdag  morgen maar gedaan. Best wel omslachtig want eerst uploaden van mobiel naar laptop en vervolgens moet ik dan op diezelfde laptop de handeling verrichten uitloggen en er weer in dus van google naar googleplus, fotookes selecteren en naar goolgle pingpongen en dan pas kan ik die foto's pas gebruiken. Dacht, maak er op picasa3 gelijk ff een collage want anders worden het er wel heul veul he en  haken jullie al bij de 3de foto af, das natuurlijk nie de bedoeling.
Maar hier dus de woonkamer en ik zie er trouwens ook 1 van de keuken, rechts onderin...denk die maar ff weg ...de poeskes was ter opvulling maar wat een lekker stel is het toch...ach en ik zie een dubbele, ben aan vakantie toe :))



Heb me giga goed vermaakt en NIKS gebroken dit keer, goed he *grijns*
De keuken had ik ook maar gelijk gedaan, bedoel, was toch al op dreef

Daar heb ik niet zo veel foto's van getrokken dus hier komen ze.....dus niet hahaha....de enige zit al in de collage  LEUK HE :))   rechtsonder  en dus niet wegdenken :))
De rest komt nog

Maar een fotooke van mn frunnikstukje heb ik wel en da  staat dus in het keukentje :))
Na een lampenkapdans, weer eens wat anders dan een stoelendans, heb ik een passend medelleke gevonden. Eerst 1 uit mn kast getoverd en toen ging het loos, kap erop, kap er weer af en op naar de volgende en dat dus een paar keer
Maar het is gelukt. Voorlopig mag deze kap blijven zitten....

Hier zie je dus de grove structuur waar ik t al eerder over had. Niet de bedoeling maar allee, het heeft wel wat, behalve korrels gedroogde prut :))



Hier viel mn keuze dus op qua lampenkap


En hier dus zijn standplaats. Had de klei niet helemaal super erop gekwakt, achteraf bekeken, dus een touwke eromheen en gene haan die ernaar kraait  of kip

Nou luitjes, ik ga verder met niks doen en blogjes lezen, bewonderen en alles wat daar bij komt
Fijne avond alvast en wens eenieder een goeie (werk/vakantie?)week

Liefs Brigitte