ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 13 december 2011

KERST IN DA HOUSE!!!

De kerstdagen staan weer voor de deur, dus was het weer tijd om al die spullen zooi   van zolder te plukken.
Alles stond achter het schot, en laat ik het zo zeggen, de kerstspullen zijn niet het enige wat daar achter verborgen staat **slik** Complete verbouwing gaat eraan vooraf. Het duurt even maar dan heb je ook wat zeg maar.

De kamer moest er ook aan geloven kleine huiskamer, dus hup, het oude kacheltje naast het raam in de hoek, mijn laptop-en-apart-scherm-tafeltje naar de andere kant van de voorkamer. Het is net zo' n schuifpuzzel. Jullie weten wel wat ik bedoel toch?  


Dit dus maar dan met meubels he :))

Altijd weer leuk om die kerstdoos, tas, krat te openen en te kijken wat er allemaal ook alweer inzit. Herkenbaar?

Eerst de boom in elkaar husselen, van e t/m h en de bovenste helft, voorzien van jute strik, gewoon inpluggen. En dan komt mijn favoriete gedeelte, de lampjes. VERSCHRIKKELIJKE HEKEL HEB IK DAARAAN.
Dacht dat ik vorig jaar zo lief was geweest voor mezelf om ze netjes in de doos te doen maar leek wel of iemand met die 2 sets had zitten gooien!!!  Ik verdenk Hans Klok dat hij op afstand heeft zitten goochelen :((
Als alles weer opgeruimd wordt zorg ik, IK, dat ze apart in een tasje zitten. Niet dat ik volgend jaar weer zoveel. uhh, pret heb zeg maar.

Maar na een half uur van hevige concentratie en ijver  geconcentreerd gevloek en ijverig getier :))) had ik ze eindelijk uit elkaar gehaald gesnokt.
Toen moesten ze dus nog de boom in........
Dat is meer op geluk erin gooien en inpluggen...KLAAR!!!! :)))

Dan komt het leukste...wat doen we er allemaal in. Dochterlief zei al met een zoetgevoosde stem, als je dat jute spul er maar niet in doet, vind ik afschuwelijk.... hmmm, heerlijk die eerlijke meningen van je kids  maar ja, ze woont hier ook en dan blijft er dus over wat er nu in zit.... ach kijk zelf maar even :))
Zal van de week een paar close-upjes maken van wat ballen en beren. Ja ook die vertoeven in onze kerstboom :))

Zien jullie het luik met de krans die ik van Hailey heb gewonnen, ben er zo blij mee :)))

Tja en toen was het tijd om voor het eten te zorgen en ben ik de volgende dag verder gegaan met de versieringen.

Mijn grote trots is toch wel ditZat daar dus al een paar weken in mijn hoofd om dat te gaan doen. Hij hangt dus net naast mijn laptop-met-extra-scherm-tafeltje


Vorig jaar had ik deze dame naast me ook een rokje gegeven, vond het wel zo gekleed voor de kerst :))

Ja ik heb me heerlijk uitgeleefd muziek van Kingfisher Sky lekker en een beetje meebleren en dat werkt voor me...en bestaat er iets leukers dan het bedenken en uitvoeren van reorganisatie van spullen en meubels?
De volgende keer gaan we verder met nog een aantal details van onze KERST IN DA HOUSE
en wens jullie voor nu een fijne avond

liefs