ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 15 september 2014

LA NOSTALGIA 2

Nou, eindelijk gingen we zaterdag en route, nadat de zoon de dochter van haar werk had geplukt en diezelfde dochter zich nog wat had opgekalefaterd en het 1 en ander in haar tas had gedeponeerd.

De zoon wilde rijden dus was hij the-bob-of-the-day, perfect geregeld dacht ik zo, nou meer erin  gestonken gnagna

In Roosendaal aangekomen bleken ook hier  waar niet  wegwerzaamheden aan de gang te zijn met van die al-net-zo-vervelende wegomleidingen. Je zou er bijna voor omdraaien.....maar goed dat de zoon en ik hier gelest hebben en we Roosendaal op ons duimpje  tomtommeke  kennen.
Via via kwamen we in de juiste straat terecht, otooke op een parkeerplek gedumpt  en op naar La Nostalgia en dan begint het he.....benedenverdieping, 1ste etage en een zolder en mn ogen zagen veuls te veul. Mijn bloedjes hadden het koffieapparaat gevonden en hun derriere op een stoel geplant en moeders ging op speurtocht. Nou dat viel doch niet mee. Op een gegeven moment zag ik teveel waardoor ik niet meer wist waar ik moest kijken en liep ik dus rond met 1 oog dicht. Dat werkt voor mij. Liep toch verder niemand dus niks aan het handje.

Aangezien we een ietsiebietsie beetje tijdgebrek hadden moest ik op een gegeven moment van mezelf de knoop doorhakken.  Dus ik alle afdelingen en kamertjes nog eens ff  langs gezoefd en datgene bij elkaar gescharreld wat het dan maar moest worden.
Nl dit :

Een dikke, vette bussel van een dadeltak, 1,5 kilo  schoon aan de haak
EN :

Dotjes he :))

Daarna doorgetuft naar ons Jootjes woonplaats en huis.
Zoals gewoonlijk weer supergezellig en serieus zere kaken gelachen en half uitgedroogd van het janken....nee niet van verdriet maar van datzelfde lachen. Maar zoals altijd komen aan alle leuke dingen een eind
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en die tijd was helaas gekomen. Maar niet voordat ons Jootje nog iets voor me tevoorschijn toverde alvast voor mn verjaardag :)) LIEFFFFFFF
Jootje kent me heel erg goed en weet precies waar ik van hou. en ik van haar :)))


Lief he!! Hou absoluut niet van geel maar hier wordt ik altijd zo vrolijk van, zijn echt mn favorietjes :))

Zo eerst nog ff de oppaspoes eten gaan geven en de kattenbak verschonen. Vandaag komen haar baasjes weer thuis en mag ze dus weer naar buiten. Wat zal ze weer blij zijn :))
De kattenbakken hier zijn al ontdingest en de poeskes van hun natje en droogje voorzien. Het is hier nu een gepoets van jewelste met de nodige decibellen. Daarna liggen ze voor voor pampus uit te buiken. en heb je er geen kind meer aan
Wat zal ik vandaag weer eens uit de hoek zoeken....De vaas met zonnebloemen en de ienimieniklosjes n de dadelknoest moeten een mooi plekkie krijgen dus we gaan de boel maar weer eens omgooien, alles ook gelijk van een natte doek voorzien zodat t weer gaat blienken, is het gelijk ook weer netjes voor mn verjaardag....niet dat ik hem vier dit jaar. Ik ga dan een heuse Zjietdag houden en zie wel wat ik ga doen :)))

Ik wens iedereen een fijne week en tot de volgende post

Liefs Brigitte