ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 20 februari 2012

ROERIG AVONDJE!!!

Het is weer even geleden dat ik een iets op m'n blog heb geplaatst.

 Heeft een aantal redenen, nl. een kkkkkuuuudddt toetsenbord.... klinkers doen t op de o en de u na zeer slecht tot helemaal niet!!!!!

Ook na Bowie ontbreekt de zin OM te bloggen.

Zit nu met een glaasje amoretto in slowmotion te typen. Heb n hele reeks e's op m'n scherm weten te toveren om toch iets leesbaars tevoorschijn te plaatsn waarbij m'n geduld aardig op de proef wordt gesteld. Hopelijk heb ik genoeg e;s om m'n verhaal hier neer te knallen.

Zoals jullie weten is het carnaval hier losgebarsten en er is een persoon in huis die dat leuk vind en dat ben ik niet!!!
Nee, dat is onze dochter. Vrijdag weggeweest, allemaal goed gegaan. Gisteren ook, veel lol gehad maar vanavond ging t helaas weer mis. Groepje meiden waren ruzie aan t zoeken en dochterlief en haar vriendin negeerden het maar 1 van die meiden bleef bezig en beukte tegen dochter aan. Laat ik t zo zeggen, we kregen n telefoon van haar vriendin dat onze dochter n aanval had.....als n stel malloten erheen gereden en na n half uur weer maar eens n ambulance gebeld want we kregen t zuurstof masker niet op wat haar zuurstof gehalte weer normaal zou krijgen. Die aanvallen lijken op epileptie maar is n soort van hyperventilatie maar dan raakt ze volledig buiten bewustzijn en is dan volledig in paniek en berensterk.
 N uitsmijter type Jerommeke probeerde haar overeind te houden voor t zuurstof masker op te zetten maar hem kreeg ze omver!!
 Manlief kreeg n mep in t gezicht zoonlief ook nog ergens en ik 2 trappen tegen 1 knie. Dat gebeurt nou eenmaal maar niet expres. Hier is ze voor onder behandeling geweest maar t heeft niet cht veel nut gehad lijkt t wel. De laatste aanval was 14 nov, dus alweer ff geleden. Voor haar zou ik willen dat dat eens klaar was en voor ons ook.
Ook schrokken wij van de aanpak van t ambulance personeel want 1 van die mannen sloeg haar dus n aantal keren zonder ons te waarschuwen flink tegen haar gezicht ....wat ze dus ook in de auto vertelde....dat heeft ze dus wel meegekregen.
Manlief en ik keken elkaar verschrikt aan toen die zo bruut deed tegen haar...... kleine waarschuwing was wel op z'n plek geweest

Inmiddels liggen de meiden op bed en manlief en ik laten de boel nog ff bezinken voor wij ook maar eens gaan slapen ....en voor dochterlief is carnaval na vanavond officieel afgelopen!!!!