ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 24 april 2013

DE MARKT !!

ZOOOO bent ik weer....wat een weertje he....alhoewel ik vandaag alleen buiten ben geweest om boodschappen te gaan doen bij de gamma, te weten 3 platte latten en 9 houten baleinen.....van die ronde houten dingen om een vouwgordijn strak in het raam omhoog te hijsen of te laten zakken.....ik heb ooit wel eens van die echte baleinen gekocht bij een meubelzaak maar koop die dus NOOIT meer....meeeeeen, splinters in al mijn vingers en je kunt ze niet zien maar voelen des te meer.....
Maar waar ik die houten gevallen voor nodig heb??
Nou gisteren ben ik met de dochter naar de markt geweest in Rotterdam op Blaak...GEWELDIG!!!!
Zeg maar EUREKA, dit wordt een blijvertje. 10 a 15 minuten met de metro en je stapt nog net niet uit in een kraam maar allee dat scheelt niet veel.....en wat een hoop mensen!!!
Wat ik er ging doen? Nou ik was daar voor stof om eindelijk eens een vouwgordijn te maken voor t grote raam in de woonkamer. Dat begint bijna een noodzaak te worden nu de zon zich vaker laat zien en ik vind dan het raam ook gewoon af. Blijf t een kaal zicht vinden zonder vouwgordijn :))
Heb de man aan t idee laten wennen hoe dan ook, het komt er toch, dus eigenlijk had hij geen keus :))
Het grote gordijn is inmiddels in elkaar gejast en morgen weer verder met alle ringetjes stuk voor stuk eraan te zetten en de schroefoogjes takkenwerk  erin te draaien, koord erdoor en ophangen. Dan blijft t vouwgordijn ernaast voor de deur nog over maar of je nu een lap van 2.41 mtr x 2,80 of een lap van 90 x 2,62 verbouwd tot een bruikbare lap...klein verschilletje :))