ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 4 oktober 2014

CHARCOALBLACK and moreee

DAAR IS ZE WEER:))

Nou ik heb AL 1 ding uitgevoerd en had beloofd dat als er iets af was dat jullie de eerste zouden zijn die het te zien kregen :))
Dus bij dezen!!

Nou, niet echt de eerste.
Meestal moet ik hier in dit huishouden de neuzen op iets drukken willen ze zien dat er iets anders is. Als er iets verzet is zien ze dat weer wel of voelen is miss een beter woord :)) vandaar de waarschuwing van tevoren.

Maar de man zag het dus meteen. Hij wist dat het ging gebeuren maar uiteraard niet wanneer.

Eerst heb ik er gesso-primer op gegooid en een poos laten drogen en gisterenmiddag ging ik aan de slag.
Niet het leukste werkje want het zijn vrij open stenen....zou mijn keuze nevernooitniezijngeweest
 Heb eerst een leeg potje gepakt, schoongemaakt en hup die gessozooi erin en een kluts water want de prut was best wel dik. FF roeren en kwasten maar. Bijna een feuteu van het origineel plus roetplek vergeten maar dacht er net op tijd aan. Heel voorzichtig uiteraard want als ik kwast zit niet alleen het onderwerp onder maar ook de lichaamsdelen die die kwast hanteren.
De na foto was al een hele verbetering. Maar mocht de man het op zijn heupen krijgen en zeggen doe die hele muur ook ff  ( is vanaf de grond tot aan het dak!!) nou dan mag ie het zelf doen :)) want echt mensen, het is geen doen. Na dit in verhouding kleine stukkie was ik kapoet en kan best wel wat hebben hoor. Je reinste takkenwerk
Maar ben wel heul blij met hoe het geworden is
Zijn we er klaar voor? KOMT IE
 Ik zit eraan te denken om die spiegel in hetzelfde goedje te dopen voor een meer-1-geheel.

De mandjes eronder heb ik nog ff gekieteld met de laatste restjes die nog op de kwast zaten, dus die kan ik nu ook van mijn toe-doe-lijstje  LIJST  afvinken :)) en nu dus ook de open haard....vanaf nu noem ik het mn bakstenen schouw :))

Van de week ook nog een leuke ontdekking gedaan in ons dorpse stadje. Ik wist dat er 2 kringlopers waren maar ging er maar steeds naar 1 en daar kwam je vaker met niets dan met iets naar buiten. Toen ik laatst ging koken  halen   bij de shoarmaboer *grijnst* zag ik dat die kringloper waar ik niet kwam een heel groot pand erbij had tot een heuse hele grote kringloper en ja bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo toog ikke  woensdag op pad.
Nou hier wordt ik dus vaste klant he. Buiten dat het groter, overzichtelijker, netter en niet rommelig is is het ook nog eens veel goedkoper!!! Oh en had ik ook verteld hoe vriendelijk de mensen waren die daar werken? Nou echt wel heel erg vriendelijk!!

Ze hebben ook nog eens een bovenverdieping waar ze heul veul kleding en schoenen hebben.

En beneden gewoon een complete showroom. Ik ben dan ook wel heel bescheiden geslaagd.


De 2 lichte broodplanken
Ook had ik nog een schaaltje gekocht in de kleur taupe, die uit dezelfde serie kwam als een stapel bakjes die ik al in mn kast had staan
En deze..... Mooi blauw is niet lelijk toch? Hahahaha
 De kap heb ik daar gelaten want a: hij zag er niet meer uit, en
                                                   b: hij was lelijk, daar hielp geen druppel verf aan                                                                                                     trust me!

Maar deze krijgt een mini metamorfose met een kleikraagje, tot ie min of meer op een kruik gaat lijken, dan in de tegellijm en een kap heb ik nog liggen en anders is die ook zo gehaald.
Dus ja, ik hebt er weer een projctje bij :))


Hoe het met de krans gaat? Nou uhh goed, kijk maar


Ik moet alleen nog de zwakkere delen bekranten en dan kan ik hem halveren. Voor 1 helft weet ik al een plek en voor de andere komt het ook goed....wordt vervolgd

Ik ga zo eens mn fietske starten en ff richting het winkelcentrumpje, om voor mn behaarde 4voeters brokken te halen en ff over de rommelmarkt te struinen
Het is wereld dierendag vandaag, maar voor mij is het dat iedere dag, niet dan?

Mn vader zou vandaag 83 jaar zijn geworden, proficiat pap. Drinken er vanavond 1 op je xxx

Nou mensen, ik ben er weer vandoor, geniet van het weer en van elkaar en tot de volgende post X


Liefs Brigitte