ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 5 oktober 2011

SUPER HERFST GIVE-AWAY!!!!

Tijdje terug zag ik bij LyndaChantal en Diana dat ze een super give-away hadden bedacht en daar wilde ik wel aan mee doen.

Ik ben niet bepaald 1 van de eersten, zeg maar gerust 1 van de laatsten!!
Maar na een drukke periode en andere dingen eindelijk ook een stukje over de herfst van mij.
De herfst is 1 van mijn favoriete seizoenen, zo ook de lente maar daar gaan we het nu niet over hebben.

De herfst omvat voor mij sfeer en gezelligheid, de kaarsjes aan 's avonds en de kachel weer aan. De eerste vorst en lekker met een beker (toffee-pad) koffie  of een ander hartverwarmertje  op de bank onder een dekentje

Herfst staat ook in het teken van wind en regen en ik vind niks zo lekker als de regen op de dakkapel op onze slaapkamer en de wind die om het huis waait, nou dan is deze dame zo vertrokken, heerlijk weggedoken onder mn dekbed.
 
Zoals jullie lezen, of eigenlijk dus niet, geen blog over de verkleurde bladeren die van de bomen waaien, kastanjes, denneappeltjes en dergelijke, dat lezen en zien jullie vast bij anderen al. Nee ik doe het anders!
 
Vanmorgen was ik bezig in de gang en zag daar iets waardoor  me de give-away te binnen schoot en het idee was geboren. Het is iets dat ik gewoon NIET weg kan gooien. Zo lief, gemaakt door zoonlief toen hij nog een prulleke was van net 4, op de kleuterschool. Aangezien de jongeman over een paar maanden 18 wordt, is het onderwerp van mijn gesprek al een behoorlijk lange tijd in huis en hangt dus aan het rek in de gang.

Zie hier het onderwerp van mijn stukje herfst
Vol trots kwam zoonlief toen de kleuterklas uit gewandeld met zijn kunstwerk. Er zit wat stof op dat ik er steeds wel vanaf blaas maar voorzichtigheid is geboden want het is zo teer als iets :)) Jullie snappen wel waarom ik dit nog steeds heb en als het aan mij ligt blijft hij nog een hele poos aan mijn rek hangen :))


Nou dit is mijn bijdrage aan de Give-away van de 3 dames. Ik hoop dat jullie het leuk vinden :))
Voor nu een fijne dag verder en geniet van de herfst!!

liefs