ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 21 december 2013

KLODDEREN EN MODDEREN

Na en paar dagen laptoploos te zijn geweest --de dochter had een betoog te houden over een onderwerp wat momenteel erg in het nieuws is, een knallend onderwerp en aangezien ze daarvoor een powerpoint presentatie moest maken en ik de juiste versie op mijn mesjientje heb was ik zo aardig om hem af te staan--maar hier is ik dan weer!!!.

Omdat ik dus niet op mn laptop kon, kon ik dus ook niet bij jullie langs en ben ik maar aan de knutsel gegaan. Ik had wat super-ideeen gezien bij Nicole van Krek-Wak-Wou, kijk hier.
Eergisteren bij de kringloop langs voor wat kerstballen-----CHECK!!
Alles klaar gezet en gisterochtend op strooptocht door eigen huis op zoek naar lijmpatronen want t lijmpistool had ik zo maar t belangrijkste ontbrak nl,  de lijmpatronen  niet hendig
Dan maar 'ff' naar de winkel. Eerst naar t dichtstbijzijnde winkelcentrum. Want naar de Action kon ik altijd nog maar is verder fietsen vandaar eerst dichterbij gezocht ...die moeite had ik me kunnen besparen want overal hadden ze lijm alleen geen lijmpatronen  grrrrr
Op naar de Action. Aan medewerker 1 gevraagd waar ze lagen...... uhhhhhhhh....zijn op mevrouw  pfff
Op naar medewerker 2  zag er ook wat snuggerderder uit...heeft u al gekeken bij het gereedschap mevrouw, ik knik beleefd ja. Het schoot ineens bij het wicht te binnen waar ze echt lagen.
Aangekomn bij dat schap  zeer onlogisch plek bij de weg 
Oh mevrouw, hier horen ze te liggen maar ze zijn op....pfffff
Vriendelijk bedankt  vervloekt  en mn weg vervolgd

Kom ik een paar paden verder, bij de blokken oase en wat ziet mijn oog!!! JUIST lijmpistolen, VOLOP lijmpistolen maar uhm  geen apart patronen.
Medewerker 3 aan zijn jas getrokken en gevraagd of er ook patronen waren, die ging gelijk naar een collega om met de mededeling " sorry mvrouw ze zijn allemaal op" terug te komen. Nog een keer een vriendeljk dankjewel eruit geperst en mijn pad vervolgd. Nou waren de lijmpistolen echt niet duur, 2,79 maar er zaten maar 2 patronen bij en ook nog dikker dan die in mijn pistool passen. Bovendien was mijn lijmpistool 4x zo duur? AI LUV DE EKSJUN :))
Ik had een tube lijm gevonden voor 3d en aangezien de lijm diende om verdikkingen op de krstballen te maken heb ik die maar meegenomen  gekocht he, niet dat jullie denken dat ik dat zo maar mee neem.

Die lijm was zo dik dat ik 2 dagen kramp heb gehad van t knijpen en tegelijkertijd sturen van die lijm op die ballen in n voorgetekend patroon.
Maar eind goed al goed;
Hb er maar een collage van gemaakt want anders was het zo;n overlading van foto's .....
  Meteen veel tegellijm aangemaakt zodat ik gelijk een aantal dingen kon beklodderen en zo geschiedde...
niet alleen 5 kerstballen  2x
maar ook een lamp  3x
een vaas  van de kringloper  2x
een zilverkleurig engeltje  2x
en nog een-of-ander-ding  die staat nu bij een ander een-of-ander-ding-ornament
Ook maakte ik van kranten ronde bollen, voorzag ze van een plakbandjasje en toen ik dus op zoek was naar die lijmpistoolpatronen kwam ik van alles en nog wat tegen  behalve die *PIEEEEEEP* lijmpistoolpatronen   zoals genoeg mos voor deze bollen. Wie bewaard die heeft wat

Touw kwam ik ook op diezelfde strooptocht  net genoeg 
Nou lieve mensen ik ga er een end aan breien  lijmen want ik ben met zoveel dingen tegelijk bezig en gisteren eigenlijk al met deze post begonnen  schiet lekker op
Ik wens jullie een goed weekend en tot de volgende post

liefs xxx

ps: hier nog een paar eeeeeeeee';s want volgens mij ontbreken er een paar, knop werkt niet altijd mee zoals ik dat graag zou zien :))