ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 5 april 2014

MIJN NAAM IS JAY

Terwijl t vrouwtje vorige week zei dat ze last van haar strotje had had ik last van kriebels in mn neus. Kennen jullie dat?
Vreselijk kan ik jullie zeggen. Zaterdags kwamen ze eindelijk los en heb ik het raam onder geniest wat ik nog niet tegen haar heb verteld, jullie ook niet toch?
Maar iig, ik nieste me dus een natte plek tegen de ruit en wat zegt t vrouwtje? Gezondheid niet meer doen!!Nou ja zeg.
Dat weekend moest ik ook af en toe mn bekkie openhouden want mn neus zat verstopt. Had ik t vrouwtje al eerder over gehoord dat die van haar verstopt zat, ikke zoeken, zat ie gewoon op haar gezicht, kon niet missen.
Kreeg dat weekend wel lekker veel aandacht, nog meer dan anders van haar en steeds zei ze dat we naar de dierenarts zouden gaan. Nou had ik die term al wel eens eerder gehoord maar ik wist niet meer waarvan.

Op een ochtend zei het vrouwtje dat we samen 'op stap' gingen....leuk, nog meer aandacht.
Ook had ze een vreemdsoortige handtas op de grond gezet. Vond hem nogal groot voor haar en je keek er zo doorheen. Raar. Zo ziet iedereen toch wat er in zit?

Maar wat denk je, zet ze ineens die tas op tafel en begint MIJ erin te proppen. En het is dat ik zo'n lieve kerel ben want anders.......

Nou moet ik zeggen dat ik blij was dat we niet met dat lawaaierige geval weg gingen maar op een plat ding met 2 ronde schijven.
Heb haar toch wel even duidelijk door die tas heen aangekeken en mn stem laten horen dat ik t echt niet leuk vond. Ze beloofde dat we zo weer thuis zouden zijn.....tis haar geraden!!

We gingen ergens naar binnen waar t eigenlijk best lekker rook maar ook rook ik....HOND.
*slik* er stonden er 2  GROTE voor onze neus  SLIK. Nou was  ik t vrouwtje wel dankbaar dat ze mij en die tas niet op de grond heeft gezet want toen we er net waren kwam er nog een mens met 2 wat geluid maakte als een hond maar daN best hoog. Dat deed best wel zeer aan mn oren. Mijn broeder Bailey is groter dan die 2....zouden t dan miss blaffende katten zijn geweest? Een van die 2 moest hoesten en ff later tufte hij wat op de grond, duidelijk gevalletje van geen opvoeding.

Na lange tijd wachten van boven de grond hangen of in vrouwtjes armen gingen we n kleine ruimte binnen waar ik op de tafel werd gekwakt en uit mn tas werd geplukt....nadat die mevrouw klaar was met de oh's en ah's begon ze aan me te zitten. Vond ik niet onprettig maar was toch blij dat het vrouwtje bij me was en me bleef aaien. Ineens kwam die mevrouw met iets aan waar ik niet van was gediend maar ja ik heb een opvoeding gehad en heb me niet verweerd maar probeerde al stappend er(onder)uit te komen....arme ik
Toen dat gedeelte klaar was was die mevrouw heel blij. Wel heeft ze me gestoken en zei ze dat ik een dik vel had. Ook vond ze mn gewicht oke. Had ik haar ook kunnen vertellen want in dit huis waar we nu wonen doe ik elke dag mn workouts. Kon in t vorige huis ook op 2 trappen maar dat zijn er nu 4 geworden en de ruimtes zijn ook groter. Soms vind ik t leuk om helemaal naar boven te sjezen en eens ff mn volumeknop open te zetten, vind ik leuk.Nou schijn ik een lief hoog stemmetje te hebben en zegt die knul die hier in huis rondhobbeld dat ik gay ben. Blijkbaar is ie niet zo slim want t vrouwtje verbeterd hem dan steeds en zegt mn naam dan goed. Ook lachen ze vaak met elkaar. Zal wel mensenhumor zijn.

Maar ik dwaal af. Eindelijk mocht ik weer terug die tas in en gingen we weer naar huis waar de rest me kwam begroeten en vroegen waar we geweest waren. Ze vonden dat ik anders rook.
Van t vrouwtje kreeg ik een snoepje en ik moet zeggen ik voelde me steeds lekkerder.
Nu krijg ik 's morgens lekker eten EN een snoepje. Wat een lief vrouwtje heb ik he
Zo nu jullie mijn spannende verhaal hebben gelezen ga ik eens ergens riant een dutje doen en wie weet tot de volgende keer

MEOWW Jay