ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 28 december 2015

HEERLIJKE DAGEN EN MORE TO COME


Zo, de eerste serie feestdagen zijn alweer voorbij, voorbij gevlogen. Heerlijke dagen.

Het begon op kerstavond toen het officieel al geen kerstavond meer was. De kinders moesten beiden tot 23.00 uur werken en toen nog met openbaar vervoer naar huis waar moeders ze tot 2 x toe bij de metro in de auto laadde. We zouden na hun thuiskomst de cadeaus gaan uitpakken.

Van de man had ik al te horen gekregen om vanaf half 4 voor de deur te gaan liggen want er werd nog iets voor mij bezorgd. OH? Hij hoopte op een neutrale doos en anders moest ik maar heel verrast reageren :))

Ik lag al een paar dagen voor die deur om de kerstcadeaus voor de gedrochtjes in ontvangst te nemen want we hadden alles via t net besteld, stik simpel. Niet winkel in, winkel uit en in ellelange rijen voor de kassa's maar gewoon relaxed vanaf de bank. Life as simple as possible. Het zijn al drukke tijden genoeg. De boodschappen had ik op donderdagochtend vroeg al gedaan met de voiture, ben niet echt gek.

Gauw de hapjes en drankjes op tafel gemikt en hup de cadeaus uitpakken.


(En hier keek ik dus al een week tegenaan en er bleef maar bijkomen.  )
Maar ben dus giga verwend door de zoon en dochter en niet te vergeten, door de man. Want zijn cadeau voor mij was een tv, formaatje ik-kan-de-ondertiteling-weer-lezen-zonder-met-mn-neus-tegen-het-scherm-te-hangen.
We, lees ik, heb de kerstdagen dus hangens/liggend/ zittend door gebracht al kijkende naar die kijkdoos. Best christmas ever want op eerste kerstdag werkte het weer ook nog eens mee:))

Nog een paar dagen en dan is het alweer 2016. Een jaar is niks.
Nou ik ga mn bord met voer naar binnen werken. De man is deze week vrij dus laat ik me verwennen door zijn kookkunsten.

Fijne avond en als ik jullie dit jaar niet meer spreek, fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar

Liefs Brigitte