ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 5 juni 2017

STENEN, STENEN EN NOG EENS STENEN

Goedemorgen,- middag,- avond.

Aangezien we tegenswoordigs in weken leven, zwangerschapsweken wel te verstaan, de dochter he, niet ik, zie ik dat het inmiddels alweer 5 weken geleden is dat ik voor het laatst iets gepost heb.
Niet dat ik stil heb gezeten, jullie kennen me inmiddels wel een beetje, toch?

Enigszins gedoseerd, dat dan weer wel want wat is het warm geweest.
Afgelopen week was ik weer wat meer buiten want moeders wat hebben we een temperaturen gehad en alles boven de 26 gr is echt zo niet mn ding, solly.

Ik moet zelf ook weer ff nadenken wat er allemaal veranderd is..
Ik heb met terugwerkende kracht nieuwe overgordijnen in de woonkamer. Had ze vorig jaar op ons vakantie adres gezien en was in luv.
De man had me al vaker gevraagd wanneer ik ze ging halen en een poosje terug een I.Kea opgezocht.2 pakketten later, op maat geknipt, voorzien van, achter mn race-machine en 4 stukken over van een cm of 50 en daar dus nog 1 van gefabriekt voor het kleine raam met wat extra stof wat ik nog in de kast had liggen.....voila.

Zo kreeg ik, van iemand uit het complex hier, een hele mik ijsselsteentjes. Happy mee. Wist meteen waar ik ze wilde hebben maar dan moest dat stuk eerst leeg.
2 dagen later was die plek leeg en 3 anderen gevuld


Dit was een kattentoilet geworden en na alles eruit gevist te hebben konden de stenen erin, probleem opgelost.
De volgende plek was n verdom(d)hoekje. Kwam er niet vaak en wist ook niet goed wat er mee te doen.
Na bergen hedera trekken en met een grote dikke schroevendraaier in de grond gepeurt
 te hebben om wortels te verwijderen was t tijd om ook daar wat stenen in te mikken Laatste maar zeker niet de minste is dezeEn vorige week, na n x of 6 met een karretje met een flinke trog erop van een hok naar de tuin te huppelen wat ik overigens niet in mn uppie heb gedaan, kon ik 's middags aan de slag op de lege plek.
Zo gezegd zo gepiept *kuch*
Rond 1 uur begonnen en tegen half 6 klaar.Alle stenen zaten erin maaaaar.....op de foto hierboven, na er 1 stap op te hebben gezet moest ik iets anders verzinnen want t begon t verschuiven.
Dat probleem was voor de volgende dag, want geloof me, ik kon geen pap meer zeggen en heb op mn benen staan tollen onder de douche. Heb daar stiekem een paar dagen last van gehad. Wist ik van tevoren dat dat zou gebeuren maar ben blij dat ik t gedaan heb.


Het hoeft allemaal niet zo strak te liggen. Inmiddels is het nog bedekt met een laagje brekerzand.


De hekjes van de A.tion ook geplaatst. De bestrating gaat nog verder, rechtsaf, maar daar heb ik blijkbaar nog geen foto van genomen ( ?) Komt de volgende keer want ik heb nog meer gepunnikt maar daarover meer in een volgende post.
Heb weer een heel epistel, kan ik jullie niet aandoen :))
Dusss

Fijne week allemaal

Liefs Brigitte