ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 25 mei 2013

ANNIE SLOAN

zoooo, zijn we weer eens en wat een weer he.....Veel regen, veel wind en weinig zon, alhoewel hij vandaag, zaterdag 25 mei, aardig aanwezig is, nu de temperatuur nog.
Vorige week eens een bezoek gebracht aan Heart&Home, om iets leuks te zoeken voor Caby want daar gingen we zondag heen, tevens 2de kennismakingsdag tussen onze zoonlief en haar dochterlief....om met de woorden van manlief te spreken, ze hebben hun facebookstatus veranderd :))
Het is een leuk setje die 2
Maar we gingen dus naar Nieuwerkerk aan den Ijssel, de zoon en ik, alleen Heart&Home is aan t verhuizen en al gesloten maar laat er nou een leuke winkel naast zitten:))

Vervelend om daar rond te moeten struinen, wat een straf en wat die meneer ook had was de verf van Annie Sloan, overgenomen van de buuf, MOOI!!!

Naast t cadeau ook een proefpotje mee in de kleur French Linnen....tja ik heb iets met Frankrijk en ik heb iets met linnen logische verklaring toch?
En t kastje van mijn opa zou die eer ten beurt vallen.
Dinsdagochtend man en kids de deur uitgewerkt, spullen bij elkaar gesprokkeld en hoppa, open dat potje en  klodderen maar.

Helemaal blij en enthousiast ging ik verder, want ik zou ik niet zijn als er niet meer bewapperd zou  worden...zo kwam er een lamp,3 kandelaars, kroon, pot, krans, knoflookpot en het blad van het trapnaaimachine aan de beurt....ben ik nog iets vergeten? Heb er ook n paar foto's van gemaakt en verwerkt in een collage anders krijg je weer zo'n over-the-top geval waar je t op n gegeven moment wel gezien hebt met al die foto's...komt ie...

De kandelaar rechtsonder heb ik n poosje terug gekocht bij de action en vond hem zeer geschikt om hem te bewerken op zijn Moons, van http://hetmoonhuis.blogspot.nl/ zij gebruikt muurvuller om spullen te bewerken, 1in 1 woord GEWELDIG!!! Heb ik dus geprobeerd maar alleen de kandelaars zijn er goed uitgekomen. De rieten bloempot, uhm, ander onderwerp...miss dat ik dat mislukte gedrocht nog n keer op de foto durf te zetten maar beloof niks
Maar moet eerlijk zeggen dat na de kandelaars aangeraakt te hebben met een natte kwast met Annie Sloan eraan het geheel afmaakte.
En na gedane arbeid is het uiteraard de spullen een nieuw plekje te geven, bestaat er iets leukers...ja oke. de meubels omgooien is er ook zo 1 :))
Eergisteren heb ik een ander verfklusje gedaan, nl de deur van de meterkast en schoolbordzwart maar dat wordt in een volgende post uitgebreid uitgetypt
Hoop jullie dan weer te kunnen amuseren met mn kwanselverhaal
Voor nu wens ik jullie een goed weekend

liefs xxx