ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 26 november 2015

KLAAR!!

Leuke reacties weer :))

De keuken is weer fris ende fruitig....voor zolang het duurt he. Ik let er wel op maar mn medeliefjes  uitschot  kijken niet zo nauw, want daar word toch altijd voor gezorgd?

Maar na het kuisen kon ik eindelijk aan de slag. Kreeg nog net niet de zweep van grootste kleine zus via de app maar of ik dan toch maar eens op wilde schieten hahaha

Afgelopen vrijdag eerst met een vriendin afgesproken bij het Alexandrium voor een bak koffie met wat lekkers en of ik haar wilde helpen met cadeaus uitzoeken voor de sint en de kerstman, pas de problemos.

Nou dat alles is uitermate goed gelukt en na een hoop lol was daar toch de tijd dat onze wegen weer gingen scheiden.

Rond half 3 viel ik binnen en na wat eten te hebben gefabriekt, zoon uitgezwaaid, mezelf op de bank geplant en ff wat kijken op de tv...dus not!!
Ff de tv ontvanger herstarten dan maar. Gebeurt vaker dus heb er al wat ervaring in......hmmm dat werkte volstrekt niet dus. Dan maar een volledige herstart, incluis het modem.....nondekanonne.....ook werkte voor geen fluit.
Dus na een uur of 2 en een hoop ge-uhm- vloek mijnerzijds kwam ik er dus achter dat het probleem niet bij mij lag maar dat de hele KPN landelijk eruit lag.

Tja wat ga dan doen? Juist, verder met de knutsels *zucht*

Tegellijm aangemaakt en de boel besmeurt en laten drogen. Kon er die dag dus verder helemaal niks meer mee. Gelukkig deed het intternet t hier wel want anders had ik op mn rug moeten gaan liggen om met mn tenen te gaan spelen. Nee dat wil je...

Ondertussen het avondvoer bereid en af en toe even naar mn mcflurry beker gekeken want geloof me, daar leek ie heus op....plant er en witte pollepel in en.....


NEED I SAY MORE!!??


Na een laagje tegelsmurrie werd dat wat minder maar toch.

Zaterdagavond, de man lag te pitten en het begon te kriebelen en had nog een beetje klei liggen en heb daarmee een kraagje erop geprut. Toen was het plaatje voor mij compleet....


Eergisteren nog een laatste laag tegelprut en klaar was Zjiet. Nog mn andere vaas erbij gepakt, die van die berenklauw. Die ook ingezeverd en ook die is nu volledig naar wens. Verder niks meer mee gedaan, was niet nodig.
Zo en nu snel de jas aan en weer met de man op pad, dagje werken.
Fijne dag

liefs Brigitte