ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 26 november 2015

KLAAR!!

Leuke reacties weer :))

De keuken is weer fris ende fruitig....voor zolang het duurt he. Ik let er wel op maar mn medeliefjes  uitschot  kijken niet zo nauw, want daar word toch altijd voor gezorgd?

Maar na het kuisen kon ik eindelijk aan de slag. Kreeg nog net niet de zweep van grootste kleine zus via de app maar of ik dan toch maar eens op wilde schieten hahaha

Afgelopen vrijdag eerst met een vriendin afgesproken bij het Alexandrium voor een bak koffie met wat lekkers en of ik haar wilde helpen met cadeaus uitzoeken voor de sint en de kerstman, pas de problemos.

Nou dat alles is uitermate goed gelukt en na een hoop lol was daar toch de tijd dat onze wegen weer gingen scheiden.

Rond half 3 viel ik binnen en na wat eten te hebben gefabriekt, zoon uitgezwaaid, mezelf op de bank geplant en ff wat kijken op de tv...dus not!!
Ff de tv ontvanger herstarten dan maar. Gebeurt vaker dus heb er al wat ervaring in......hmmm dat werkte volstrekt niet dus. Dan maar een volledige herstart, incluis het modem.....nondekanonne.....ook werkte voor geen fluit.
Dus na een uur of 2 en een hoop ge-uhm- vloek mijnerzijds kwam ik er dus achter dat het probleem niet bij mij lag maar dat de hele KPN landelijk eruit lag.

Tja wat ga dan doen? Juist, verder met de knutsels *zucht*

Tegellijm aangemaakt en de boel besmeurt en laten drogen. Kon er die dag dus verder helemaal niks meer mee. Gelukkig deed het intternet t hier wel want anders had ik op mn rug moeten gaan liggen om met mn tenen te gaan spelen. Nee dat wil je...

Ondertussen het avondvoer bereid en af en toe even naar mn mcflurry beker gekeken want geloof me, daar leek ie heus op....plant er en witte pollepel in en.....


NEED I SAY MORE!!??


Na een laagje tegelsmurrie werd dat wat minder maar toch.

Zaterdagavond, de man lag te pitten en het begon te kriebelen en had nog een beetje klei liggen en heb daarmee een kraagje erop geprut. Toen was het plaatje voor mij compleet....


Eergisteren nog een laatste laag tegelprut en klaar was Zjiet. Nog mn andere vaas erbij gepakt, die van die berenklauw. Die ook ingezeverd en ook die is nu volledig naar wens. Verder niks meer mee gedaan, was niet nodig.
Zo en nu snel de jas aan en weer met de man op pad, dagje werken.
Fijne dag

liefs Brigitte

9 opmerkingen:

Judith zei

Allereerst vind ik het al een compliment waard dat jij zo technisch bent om zelf met die modem aan de gang te gaan: Daar brand ik mijn vingers niet aan haha

Het blijft leuk spul hè, die tegellijm/muurvuller. Je vazen zijn erg leuk geworden; Veel plezier ermee!
Groetjes juth

Anneke zei

Mooi je vazen vooral de eerste vind ik qua vorm erg mooi. Zo heerlijk om lekker bezig te zijn. Zelf heb ik op dit moment weinig inspiratie. Ik weet het even niet meer zo. Ik wil mijn huis niet te vol hebben, maar äls ik nu om me heen kijk staat er al weer veel te veel. Dus probleem??? Waar Laat ik het allemaal.
Groetjes Anneke

Home and Lifestyle zei

Er staat op zolder nog een vaas te wachten op zo'n muurvullerbewerking, ik vind dat ook zo leuk om te doen. Dit zou nummer vier worden, maar ik heb er nog steeds lol in. Jouw bewerkte vazen zijn ook mooi geworden!

Liefs, Ingrid

van alles wat in huis en tuin. zei

Ha, wij hadden ook geen t.v. en daar was ik behoorlijk pissig van omdat ik dacht dat het weer aan ons, klungels,lag! Dus.....zoonlief opgebeld of die de ouwetjes even advies kon geven.
Ja, dat kon ie wel: even uitzetten en weer aan of anders even kijken naar het snoertje. Belt ie later op: het ligt niet aan jullie.....pffft, wat een opluchting! Zijn we dus toch niet zo onnozel als we dachten!!
Leuk dat geklieder met zo'n pot hè......ze zijn leuk geworden!

groet Trijnie

Jilly Garcy zei

Ik zou dat ook doen , alles in en uittrekken , en grommen , haha .
Ik las het al op FB dat tv-land helemaal plat lag in Nederland, gelukkig weer opgelost.
Leuk hè , de vazen , ik vind dat ook zo tof .
Groetjes
Christel , garcyasplace

labrocasha zei

Van niets iets maken,je hebt het weer voor mekaar!!!!!!!!
Kompliment hoor!
Moest er wel weer lang op wachten.....zweep is helaas te kort ,maar anders.......!
Wat staat er nu op de planning?? :-)

Zjietje zei

Slapen hahaha

labrocasha zei

Echt jammer van mijn te korte longeerzweep......

Onder de rieten kap zei

Ik liep even heeel erg achter met blogs lezen, maar heb inmiddels al je afgelopen posts gelezen! Weer zo ontzettend veel leuke dingen gezien bij je, wat ben toch supercreatief en jouw blogs lezen altijd zo leuk en gezellig!!
Veel liefs, Yvonne