ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 13 juni 2015

ADHD-LOOK-A-LIKE

1 x in de maand stijgen de hormonen tot the max en heb ik poetsneigingen die grenzen aan een leveltjeADHD.....niet dat ik dat heb of erg vind. De rest van de maand is het het tegenovergestelde en moet ik me vaak van de ene klus naar de andere voortslepen en al helemaal als ik niet meteen 's ochtends vroeg al ergens aan begin. Doe ik dit niet of ga ik eerst om boodschappen en zodra ik daar van thuiskom, is die frisse tegenzin overgegaan in absoluut geen zin....herkenbaar?
Op het hoognodige na, doe ik dan niet veel en sleep ik me naar het aanrecht tegen de tijd dat het voer weer bereid dient te worden, want die honger komt ook weer iedere dag terug.
1 x in de maand ben ik ook meer met dat voer bezig en bedenk ik ook creatieve samenstellingen die op smaak zijn en ook nog eens te pruimen...

Afgelopen week was het dus weer zover en had ik een todo-lijst  van hier tot Tokio  in het mobiel getypt wat er zoal moest gebeuren en zowaar alles kwam op tijd af want gisteren kreeg ik ipv een blinddate, blindvisite van iemand die ik via het smoelwerkboek ken van de wooninspiratiesite. Ik pikte haar op bij de metro en het klikte meteen. Het was ontzettend gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
Maar aan al het leuke en gezellige komt altijd ook weer een einde en rond half 3 bracht ik haar weer terug naar de metro.
Thuis aangekomen werd de zoon opgehaald door een vriend die hem meenam naar het Brabantse land, de dochter ging vanuit school naar haar werk, de man was uiteraard al de hele dag op zijn werk en ikke was dus homealone met mn pluizebollen.
Aangezien ik de hele week alles gedaan had, heb ik alleen datgene, wat ik nog voor het avondeten in de planning had, klaargezet en ben ik met een bak thee en een emmer koffie op de bank neder geploft en heb NIKS meer gedaan behalve geluierd en gesoesd en films gekeken.Dit weekend lekker rustig aan ik wens jullie alvast een fijne week

Liefs Brigitte