ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 30 september 2014

MAANDAG uhm DINSDAG

Weinig nieuws onder de zon.....ook weinig zon onder het nieuws :) Tenminste, dat gold gisteren toen ik begon te typen van dit epistel:))

Eigenlijk ideaal weer voor de knutsel maar knutsel al dagen aan die krans.....kan het ook maar beperkt doen tot mn lijf protesteert. Vet balen dus maar ik heb ondertussen wel het juiste smeerseltje om de open haard te bekwasten en inmiddels ook weer een nieuw karweitje uitgebroed.

Toen we hier kwamen wonen hing er een terra-kleurig luxaflex-aanverwant-ding.....mooi dat dat dus niet bleef hangen. Daarvoor in de plaats kwam een vouwgordijn dat your's troelie zelf in elkander geflanst had. Maar weggooien deed ik hem ook niet. Zette hem netjes weg in de cv-kast en van het weekend moest ik ineens aan dat ding denken en toen kwam die grijze massa in actie  draait soms overuren  en ineens *PLING* had ik het. Ik ga hem wit klodderen. Mislukt het jammer dan, lukt ie wel, TOPPIE!!
Leuke afwisseling, daar houden we wel van he :))

De woonkamer is binnenkort ook de klos en ben nog steeds in mn hoofd alle mogelijkheden aan t bekijken omdat ik t nou eenmaal leuk vind om alle spullen op een nog niet eerdere standplaats te verkassen.

Zo wilde ik ook het roze kussenhoesje verwisselen voor het donker grijze, ware het niet dat ik het gansche huis ondersteboven heb gehaald, van alles gevonden, alles behalve dat grijze ding....om gek van te worden....want als ik iets in mn kop heb, laat het me ook niet los
Bij de weg, ik heb het ook weer netjes opgeruimd hoor, als ik ergens niet tegen kan is het rommel....zou je trouwens niet zeggen als je mn keukentafel ziet :))(In het voorjaar nog 1 van de bergingen omgetoverd tot knutselruimte en waar zit ik? .....Juist, gewoon zoals gewoonlijk in de keuken hahaha)

Maar ik was gisteren dus vergeten om deze post af te maken en op mn blog te deponeren.
Nu hebt ik tijd genoeg want zit op de schoorsteenvegers te wachten en dus verplicht thuis tot 1 uur vanmiddag....zou nog ff dit moeten ...en ook nog ff dat.....niks dus! Want je zult zien als ik iets onderneem dat ze juist dan ineens voor de deur staan. Dan maar achter mn laptop en wachten....

Geduld is  niet  1 van mijn deugden.

Vanmorgen weer een stapel repen op de krans geknikkerd en aan 1 kant begint ie al stevig aan te voelen, dus dat gaat de goeie kant op. Zit alleen nog te prakkezeren  waar ik die 2 helften mee ga bekogelen en waar ze gaan komen. Sta eigenlijk meer te popelen om aan die body te beginnen.

Soms wil ik zoveel dingen tegelijk doen dat er dus helegaar niks, noppes, nada gebeurt....herkenbaar?

Nou ik eens voor mn keukenraam  liggen  kijken of ik een busje zie
Geniet van deze herfstige dinsdag en tot de volgende post

Liefs Brigitte