ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 1 juli 2015

LIGHT BLUE

Wat een weer he.....Zo was t vanmorgen tussen half 8 8 uur goed te doen, in de schaduw, met een bakkie koffie
Zoals jullie  miss  weten, waarschijnlijk niet, ben ik een voor-en najaarsmens en alles wat boven de 25 graden komt is ZO NIET MIJN DING....solly

Ik weet dat veel van jullie er giga van genieten, doe dan nog een stukje extra van mij :))
Al van kleins af aan kon ik er niet tegen, overdag niet maar de nachten vooral niet...ik slaap slechter, ben niet vooruit te branden, beweeg in slow motion en geloof me. mn humeur wordt er ook niet gezelliger op.
Niet dat mn huisgenoten daar iets van merken hoor, no worries.
Genoeg gezeverd, verander er niks aan en ik heb een leuk vooruitzicht want morgen krijgen we onweer en dat vind ik dan weer wel een groot genieten, na deze hitte, de afkoeling.....ook al is het maar tijdelijk, ik leef er naar toe.
Zodra de temp zakt, stijgt mijn energie, echt he, met sprongen.
Poeskes weten ook niet wat waar ze zich op moeten houden. Ze smelten ter plekke in die pels en denk als ik ze af koel met de tuinslang dat ze daar niet vrolijk van worden.
Hoor jullie al denken, wat een huishouden hahaha

Valt allemaal wel mee hoor.

Zoals gisteren.....de man vroeg me of ik die dag thuis was, want hij had usb-sticks besteld en die zouden tussen 10 en 2 bezorgd worden. Geen probleem schat, ga ik erna wel om boodschappen.

Kwart voor 2 ging de bel en jawel, pakketdienst met een doos....vond de doos wel erg groot voor een paar van die ieniminie stickies maar hey wie ben ik. Zegt die gozert, pakketje van Douglas....huh!!??

Nou mijn frang viel meteen he.
Ik had afgelopen zondag tegen de man gezegd dat mn lievelingsgeur na 4 a 5 jaar dan toch echt op was en nee niet met die bedoeling dames, shame on you.

Doos weggezet want ik wist natuurlijk niks zeker he.
Na thuiskomst ziet de man de doos staan en kijkt me sneaky aan. Ah mn usb-sticks zijn gekomen zie ik...en overhandigd me de doos. Zo verschrikkelijk lief en ben er zo intens blij mee!!!
Is niet mn enige geur maar heb deze wel t allerliefste op :))Nou na dit gezegd hebbende ga ik nog ff een spelletje doen, wachten tot de dochter me appt hoe laat ik haar bij de metro inlaad en daarna maar naar bed.
Half 7 loeit dat ding me weer wakker voor de dochter. De zoon hoeft alleen vrijdag nog naar school voor 1 uurtje en de dochter weet eigenlijk nog niet wanneer haar laatste dag is. Maandag moet ze nog een toets inhalen maar hoe laat? Nog even en dan kan ik mn vroege wekkert voor een aantal weken de la in knikkeren, heerlijk!!!

Fijne dag morgen voor al de zonaanbidders en goed smeren he

Liefs Brigitte