ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 30 mei 2015

ZUSSENDAGEn toen was het weer zaterdag.

De weken vliegen voorbij.
Sinds de man die award heeft gewonnen  and we have a winner  is het een gekkenhuis voor hem. Veel veren in zn ..... vul zelf het juiste woord maar in

Potentiele klanten die gaarne een presentatie willen meemaken en zien van de man. Hij raced van de 1 naar de ander, van hot naar her. Een aantal die al getekend en wel hebben en voorlopig zit zijn agenda tjokvol tot eind juni.
Die stroomversnelling is een complete lawine geworden en de weekenden zijn er om voornamelijk bij te slapen en uit te rusten  comateus

Iedere avond zit deze dame op het puntje van de bank zodra ze de sleutel in de deur hoort steken en gaan we steevast 'ff ' naar buiten waar hij me vertelt hoe zn dag is geweest. In geuren en kleuren krijg ik alles te horen

Vandaag had de man al vroeg de echtelijke sponde to himself want ik had een zuskesdag. Oudste zus kwam overvliegen met de voiture vanuit Duitsland, waar haar huis woont. Reunie van haar werk, dik 30 jaar geleden, toch Labrocasha?

We  be  appen de gansche week door maar om elkaar weer in het echie te zien en te kleppen is toch veule malen leuker.
's Middags zijn we nog ff naar de @c.tion gereden in mijn  de mans  ootooke. Voor hun de premiere dat ze bij hun 'kleine' zuske in de auto zaten met mij dan dus ook achter het stuur en ze hebben het overleeft :))

Maar zoals met alles komt aan al het leuke ook weer een eind en rond half 5 vertrok deze dame richting huis. Kwam nog ff in een file terecht maar die was ook zo opgelost en hup het gas erop en het brabantse verruilen voor het zuidhollandse.
Van de opperzus nog 2 mooie tijdschriften gehad, Ariadne Brocante en een Wonen Landelijke Stijl.  En nee, ik heb ze nog niet gelezen maar dat gaat zeker snel gebeuren!!

Kleine update van de kleine kudde eendjes van 6 stuks, van de week zag ik moeder met nog 1 jong.....hopelijk red dit kleine ding het.

Nou ik wens jullie een fijne avond en zondag.
Ik ga denk ik zo de binnenkant van mn oge.....Zzzzzzzzz

liefs Brigitte