ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 20 april 2016

ZWEED(T)

De woensdag gaat alweer bijna over in de donderdag. De weken vliegen je rond de oren he. Bij mij iig wel. Ik heb er al weer 3 werkdagen op zitten, nog 2 te gaan. Zaterdag had ik nog een kleine 2 zitten werken en gisteravond, na een uur of 8 die dag te hebben gewerkt, werkte ik er nog eens 3 uur bij zodat ik vandaag nog maar een uurtje of 3 hoefde te doen om tot een normale werkdag te komen en ik dus een middagje voor mezelf had......als een vliegende keep door het huis gevlogen en het huishouden gedaan en voor vandaag en morgen gekookt, gewassen, gedroogd en alles ligt weer fris en fruitig in de kast....en wat voor  1

In mn vorige post had ik t nog even over een zweed in huis. Een stoere zweed wel te verstaan. 1 die standvastig is maar ook een echte schoonheid :))....vind ik danVrijdagavond, op de terugweg van den arbeid deelde ik de man mede dat ik de volgende dag een kast ging halen, van mn eigen verdiende centen :))
Alles lag al sinds we hier wonen in een meidenkast, veuls te klein plus wist ik maar de helft wat er ook alweer achterin die kast lag.

Rond half 3 met de zoon de auto in gestapt en en route richting Barendrecht. Manmanman wat een drukte. Zowel op de weg als ook in die zweudse tent.

We vlogen gericht door die chaos hene, regelmatig remmend met piepende zolen. Ondertussen nog even op de bank die over een paar weken deze kant op komt, nog zo'n heerlijk zweed, genaamd Ektorp :))
De zoon vond hem ook heerlijk zitten
Maar de kast, is het geen plaatje?
Ik had uiteraard al lang en breed een kast uitgekozen maar voor de zekerheid ging ik vrijdagavond de muur toch nog ff nameten en boy, wat een slimme zet want de kast die ik eigenlijke wilde was dus 17 cm te breed. We hebben geen grote slaapkamer, formaat kippehokkie.
T paste zo maar net net in de auto en ik fungeerde als rechter zijspiegel want die kon de zoon niet meer zien.
Heelhuids kwamen we thuis aan om 3 loeizware pakketten naar boven te slepen.....lees: de zoon
Ik had ook nog een nieuw hoeslaken en dekbedovertrek gekocht, grijs met witte blokken. Dat hoorde er natuurlijk bij he. Als je t doet, dan ook goed. Ook nog een partij kledinghangers.

Samen met de zoon ons in het zwee(d)t gewerkt. Maar wat een resultaat. Me so happy. En toen het dekbedovertrek erop zat was t plaatje compleet.

Inmiddels al een hele waslijst bedacht voor wanneer de werkklus geklaard is. Vorig jaar had ik 3 muren donkergrijs bekwast en de andere gelaten voor wat t was maar dat gaat straks veranderen. Het is al een hele lijst aan t worden. Heb er zin in.
Zo, ik ga mn bed eens opsnorren want om 7 uur gaat mn wekker weer loeien.
Welterusten voor wie nog op is en een goeiemorgen voor de rest

Liefs Brigitte