ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 4 mei 2014

HET EINDRESULTAAT EN MEER

Eindelijk is het ding geperst en al verscheidene keren gedragen.....willen jullie hem zien?
Sta weer allersjarmants op de foto.....pfff....hou er niet van om te poseren dus een loopbaan als fotomodel zal er voor mij nooit inzitten want niemand heeft eindeloos geduld :P ik nog minder

Zo dat project is afgevinkt en ben alweer begonnen aan een  nieuwe  houdt me van de straat en uit de winkels....is de man ook weer blij :))

Wat mn nieuwe project is? Nou het zit zo...zoals jullie  wellicht  weten wonen we hier nu dik 1,5 jaar en met heul veul plezier kan ik jullie vertellen maaaaaaar er zijn altijd puntjes die nog op de I moeten worden gezet  geklodderd eigenlijk meer
Zo hebben we een achterdeur naar de tuin....oh echt?? Ja echt, alleen is hij donker gebeitst en dat vind ik dus niks maar omdat we in een appartementencomplex vertoeven en niet zomaar iets mogen veranderen aan de buitenkant was t een vraag waard op een vergadering en laten we die nou van de week hebben gehad.
Ik was maandag dus de muur tussen de bergingen aan t bekliederen geweest en had lekkere flubberkleding aan en had me dus niet meer omgekleed. De man komt thuis, ziet me en brengt me op de hoogte dat we snel moeten eten ivm die vergadering....dat wist ik toch? Nou nee niet bepaald anders had ik dat kloffie 's middags wel verruild voor een wat uitdagender uitzicht zeg maar.....maar omdat de sate nog niet helemaal gaar was ben ik naar boven gezoefd en binnen een mum van tijd was ik weer helemaal up-to-date.

Bord op mn onderlip en t eten naar binnen geschoven en op pad naar de vergadering. De man is voorzitter van het VVE  (verenigingvooreigenaren)-gebeuren hier dus moesten we er natuurlijk ook wel enigszins op tijd zijn en dat is niet 1 van zijn sterkste kanten hahaha....MAAAAAAR we waren ruim op tijd.
Ik zal jullie t geheel besparen maar op  t eind mocht iedereen die een vraag had die ook stellen. Heb mn stoute schoenen aangetrokken want ik hou er niet van om in een groot gezelschap mn scheurtje open te trekken en heb voorzichtig de toestand uitgelegd en gevraagd of wat ik opnoemde beklodderd mocht worden. Het betrof de poort, de achterdeur en de soort-van-overkapping/onderdoorgang-als-de-deur-openstaat.

Dit is denk ik zo wel wat duidelijker :))
Er werd nog gevraagd of er iemand bezwaar had. 1 persoon zat te geiten en stak een stukje zijn vinger op ...heb hem even 1 van mijn bekende  vuile blikken toegeworpen en hij trok zijn vinger weer netjes in.   Niemand was erop tegen, dus groen licht voor Zjietje!!
De grondverf zit er al op...

Zeg nou zelf, is toch nu al een verbetering!!
Aangezien de deur van de woonkamer ook wit is, krijgt deze deur met goed weer ook een wit lakjasje.
Zodra de deur klaar is komen die 2 foto's die bovenaan staan ook aan de beurt.
 De poort wordt denk ik antraciet. Die heb ik nog staan...... ooit gebruikt op n stuk of 4 staptegels in t oude huis.
Droogt erg langzaam weet ik nog maar de poort wordt  door ons niet gebruikt dus dat gaat geen probleem worden.
Net de dochter en een vriendin van haar naar Rotterdam gebracht en nu is het wachten tot t eindelijk tijd is om die 2 daar weer vandaan te plukken....wordt een lange zit
Ik was vroeger in mijn jeugdjaren ook zo'n uitgaansmormel  
Maar ben die tijd volledig te boven en zou er niet meer aan moeten denken om weer tussen dat gedruis   gespuis  te moeten staan.
Ik wens jullie nog een fijne zondag en tot de volgende post

liefs Brigitte