ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 5 maart 2015

BERGING

Kleine tussendoortje,wat ik gebruik voor die wenkies is een soort van oogschaduw maar dan voor die borstls, met platte kwast. Vandaag een poosje  uur  bezig geweest en het begint al ergens op te lijken, ben er zelfs mee om boodschappen gegaan en door niemand aangestaard of aangewezen noch uitgelachen, goed teken toch
En hier laat ik het bij :))

Gisteren een snood plan uitgevoerd.
Had het er al eerder met de man over gehad, dus geen algehele surprise zullen we maar zeggen.

De zoon had ik van de week al gevraagd of hij me met dit plan een keer wilde helpen en dat was no problemo

Wist ik al wel maar als ik de kolder in de bol krijg dan moet dat ook stantepede uitgevoerd worden en zo geschiedde....wat? Nou zoals jullie miss  nog/niet  weten, zijn wij in het bezit van 2 bergingen.
1 gaat richting de auto en de ander naar de achtertuin. Die richting de auto is de grootste en daar huizen de grobbebollen ook 's nachts.
Het is tevens de was/droog en strijkruimte
Nu komt het, de wasmachine staat aan de ene kant en er tegenover de droger.
Iedere keer zat ik dus op mn knietjes om de was in de mesjiene te proppen en weer als de schone was moest worden overgeheveld van de een naar de ander. Zodra die was weer klaar was zat ik daar dus weer maar mn knieen protesteren de laatste tijd best wel. Goeie smoes toch? Heb ook meteen even mn rug benoemd ...als ik dan toch bezig ben....

Ik had al eens eerder gekeken of die droger niet op de machine kon.
In het vorige huis stonden ze ook op elkander dus dat was niet t probleem. Maar er zit rechts een schakelaar en 1 stopcontact n daar moest de droger natuurlijk wel tussen passen.
In de kast zitten nog een dubbele contactdoos dus zitten ze niet beiden op 1 en dezelfde groep.

Een droger weegt geen drol, het is lompgewicht.
Alle toestanden uit dat ding getrokken en richting wasmachine geduwd, vastgepakt en opgetild en erop geknikkerd, kind kan de was doen :))

Ff aan de achterkant gekeken of de droger toch niet tegen de waterkraan kwam want moet er niet aan denken dat we ineens een sproeiert hebben omdat de droger tegen die kraan aan huppelt he
Maar komt niet eens in de buurt.

Nu had ik dus 2 steunen en een plank over en best wat spullen die en op die plank stonden en op de machine....hmmm

Door het huis gewinkeld en een tafeltje uit t halletje geplukt. 2 mandjes uit de andere berging getoverd.
De 2 steunen boven de lange plank gehangen, plankie erop en klaar was Zjiet


Wat nu heel erg opvalt is de vergeling aan de linkerkant, iemand tips of trucs? De lade had ik na een schoonmaakbeurt ook nog even in de chloor gedompeld maar helaas pindakaas, dat werkte voor gene milimeter.
De pluizebollen hadden net eten gehad, voordat jullie denken dat het een plumeau is :))
In de glazen pot zit nog een restje Ariel voor de witte was, de oude geur. Ik ben een geurmens en de nieuwe geur van die Larie is niet aan mij besteedt, want wordt er  kots  misselijk van. Inmiddels heerlijk geurige waspoeder gevonden bij de H.em.a


De wasverzachters en vloeibare wasmiddelen in oude apothekerspotten.
Handig? Nee maar het staat zo leuk :))Op de foto lijkt het drukker dan wanneer je het in het echie ziet hoor.

En omdat het ineens zo leeg was in de hal, ben ik ook in de keuken gaan schuiven en heb daar een tafeltje gepakt en in de hal gemikt en zo blijven we heerlijk bezig :))

Nou ik ga verder met  prutsen  het avondeten en wens jullie een fijne avond

Liefs Brigitte