ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 21 juli 2013

KLEIN FEESTJE..

Gisteren was het een jaar geleden dat we bij de notaris zaten en het koopcontract voor ons huis tekenden......
Om 10 uur het huis doorlopen met vervangende makelaarster wat een doos en alles controleren, sleutels in ontvangst nemen...dochter had toen al als eerst post van haar nieuwe school :))
Ook was de man zijn neef aanwezig want die jongen heeft super werk geleverd en alles voor ons verzorgd van A tot Z...11 uur afspraak bij de notaris, tekenen en WOEHOE...eigenaars van ons eerste eigen huis :))
Op dat moment waren bezitters van 2 huizen tijdelijk 

een jaar alweer en geen moment spijt. Alle seizoenen zijn geweldig en we genieten met een hoofdletter.
Vandaag is het precies een jaar geleden dat we over zijn gegaan...hahaha ...huh? ja klopt...de ene dag getekend en de volgende dag de verhuiswagen inladen, katten in hun reiskoffers en kids achterin de auto en op naar het nieuwe huis.

31 juli moesten we de sleutels inleveren van ons huurhuis en dat was een hele zorg minder. In die tussenliggende tijd gingen we bijna dagelijks met de auto op en neer naar t brabantse land om onze auto, een  c4 picasso grande, geen kleine jongen, aldaar weer te vullen en weer af te reizen naar Zuid-Holland. Overdag zorgde ik dat die dozen die werden opgestapeld in berging 1, een plek kregen zodat de berging bij thuiskomst weer vol werd gezet...leek geen eind aan te komen...
Maar op de laatste dag, ff koffie drinken bij vriendin, man ff laptop voor zoon ophalen, de laatste spullen ingeladen en lang moeten wachten tot de opzichter eindelijk kwam....dat wil je zo snel mogelijk achter de rug hebben...en het was een raar zicht om in je oude lege huis waar je kinderen geboren zijn 1 iig en opgegroeid, waar ik vanaf ons trouwen heb gewoond, op dat moment 21,5 jaar, waar de man vanaf zijn 3de  heeft gewoond en dus 42 jaar had doorgebracht, zover gaan zijn herinneringen dat hij aan zijn moeders hand voor het raam stond te kijken.....
Maar eindelijk was het moment daar, opzichter was tevreden, dus handtekening zetten, sleutels overhandigen en het pand verlaten.....toch best emotioneel maar tegelijkertijd voelde het ook goed....ook een stuk rust dat we niet meer op en neer hoefden te rijden.....
Nog steeds als ik in t oude dorp kom, rijden we nog ff langs om te kijken en om tot t besef te komen dat waar we nu zitten echt past als een handschoen.
Ter ere van ons eerste jaar hier gingen we gisteren een hapje doen bij de plaatselijk Italiaan, mamamia, heeeeeeerlijk...vanavond doen het lekker thuis, een indische maaltijd, met JAWEL, kip uit de OVEN:)))))))))))
Lekker aan de bar, in de schaduw en genieten maar, heb er zin in
Iedereen een fijne avond, goeie week, fijne vakantie enz enz enz

liefs xxx