ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 11 maart 2012

ZONDAG!!

Gisteren hadden we weer een verjaardag, van mijn grootste knul oftewel manlief.
We zijn weer voor een half jaar + 1 week even oud en tot die tijd kan hij me er niet mee plagen :))

Lekker rustig dagje want hij wil niks doen met zijn verjaardag, behalve dan met ons 4tjes hebben we dus ook gedaan. De weekenden zijn rustpunten, aangezien hij moet herstellen van een burnout.

Wat ik afgelopen week ook heb gedaan is gesolliciteerd bij m'n vorige werkgever. Ik moet gewoon weer iets gaan doen, gewoon een paar uur in de week.

Hier loop ik al een jaar mee rond, dat ik iets wil gaan doen maar afgelopen jaar was er naar mijn mening geen plaats voor om dat dus ook te realiseren....Er gebeurde teveel, zowel met de man als met de dochter. Over de laatste ga ik niet uitwijden als jullie t niet erg vinden maar ik heb er al wel eens iets over getypt en dus tot daar en niet verder.......

Ik ben de laatste tijd ook niet vaak op jullie blogs geweest, excuses daarvoor maar kan t ff niet opbrengen...heb zelf nog t 1 en ander op n rij te zetten van t afgelopen jaar maar dat komt allemaal weer...hopelijk hebben jullie geduld met me. Dit is trouwens niet de eerste keer ....

Maar in ieder geval, hadden we dus van de week 2 verjaardagen, de zoon 18 en zo ook de man. 18 +++
En 18 jaar geleden had ik dus het origineelste verjaardagscadeau die je je kunt bedenken, want hoe vaak krijgt een man een zoon of dochter als cadeau voor zijn verjaardag :))) originele cadeauverpakking ook :))

Het nadeel is dan weer om bij volgende verjaardagen weer met een origineel cadeau op de proppen te komen niet

Gisteren zou ik met de dochter op pad gaan om iets origineels te zoeken voor de man/ de vader.
Dochterlief was net in slaap gevallen na een nacht weer niet te hebben geslapen en heb haar dus maar laten liggen.

Lekker in m'n uppie op pad met de auto, muziek en meezingen, geen hond die me hoort:))

Afgelopen week had de man zichzelf een mobiel gekocht maar daar zat geen beschermhoesje bij .....jajaja, eureka 
Dus op pad voor een beschermhoesje luxe koffer voor zijn koelkastje-formaat en was dus ook zo gesteld en na nog wat kleine dingen ging ik weer terug naar de auto om weer naar huis te gaan en verder te lallen met t liedje waar ik bij stilstand van de auto abrupt moest stoppen.

Thuis aangekomen, huppelde de man al rond en na uitgebreid voor hem gezongen te hebben t 1ste cadeau te geven.had samen met de dochter gedaan WAT EEN VERRASSING!!! Hij wist uiteraard allang wat ik ging  kopen want soms ben ik te enthousiast en dus niet subtiel
De zoon had ook zijn geld goed besteed en een fles whiskey gekocht 18 jaar he, hoeft geen volwassene meer bij te zijn :))

Hij is er blij mee en als hij blij is ben ik het ook. Proficiat schat!!!


Vandaag  heb ik een leuke nieuwe blog ontdekt en wel deze Nelleke van EEN KASTJE PER DAG IN 365 DAGEN GEWELDIG!!! En ik moet zeggen, het inspireert me en ik kijk gelijk met andere ogen naar mijn huis en ik denk maar zo, goed voorbeeld doet volgen en jullie snappen al wat ik van de week ga doen.

Vanmiddag ga ik denk ik maar weer eens de achtertuin in, meeeeeeeeeeeeeeeen wat een lekker weer. Krijg gelijk de voorjaarskriebels ...herkenbaar??
Nou ik ga nog even wat doen en wens jullie een fijne zondag en een goeie nieuwe week

liefs