ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 20 februari 2015

OP AVON(D)TUUR

Joehoe!!!Ik bent er weer :)))

Wilde al de hele week iets typen maar iedere keer dacht ik, eerst even dit en eerst even dat en DAN ga ik iets op mn blog kalken. En 's avonds geen tot weinig puf meer over.
 Zo was de zoon dinsdag naar brabant  gegaan om, neeeee niet om te carranavalle want daar geeft ons kind helemaal niks mee maar om samen met een maat bij diens vader in de garage te helpen

Had de zoon al geappt, dat hij ff moest whappen zodra hij in die trein naar huis  de bewoonde wereld  zat  dan zou ik hem hier bij de metro oppikken. 5 voor 12 zou het worden dat mn bloedje aankwam.......maar dat werd enigszins anders....ik kwam idd rond 5 voor 12 het jong halen maar dan niet hier bij de metro .......ik had nog dik een uur en was al pogingen aan het doen om mn dopjes open te houden en op te nemen wat er op die kijkkast bezig was. Kreeg ik weer een bericht van de zoon  aap  met de woorden ' goed nieuws'....vertel.....'nou, het zit zo, er is geen verkeer meer mogelijk van Breda naar Rotterdam en Den Haag wegens een kapotte bovenleiding van een trein die tussen Breda en Lage Zwaluwe staat.....
*Zucht*

Eind van mn verhaal, ik ben het kind maar op gaan halen in Breda. Het nadeel, vind ik, zodra je Brabant  over de grens  in rijd is de straatverlichting uit en aangezien ik het toch enigszins best wel een beetje prettig vind om wat extra licht in de duisternis te hebben en er geen enkel licht van auto's voor me reed ben ik maar ff op de strepen gaan letten want was echt ff het padje kwijt.
In het donker rijden is sws niet mn hobby.

Maar kwam heelhuids in Breda aan, was net de snelweg af en sta voor t stoplicht te wachten....ik kijk naar links door mn zijraam en wrijf over n stukkie ruit...hmmm aangeslagen....Stoplicht springt op groen en w*t*PIEPPPPP!!!! is mn voorruit ook ineens aangelaaien!!!!

Koelbloeding  in blinde paniek  zet ik de blower  rammel aan alle knoppen  aan en....ik had alleen nog zicht aan de onderkant van de voorruit. Er zat geen kip op de weg en er stak gelukkig ook geen randdebiel over want zorry, ik zou ze met een naar waarschijnlijkheidgrenzende en zeer mogelijke kans een duwtje terug naar de stoep hebben gereden want echt mn zicht was zwaar ku met dt.
Met klotsende oksels en het zweet op mn stui kwam ik aan op plaats van bestemming, was nog 1 parkeerplaats, heb de auto blind ingeparkeerd en de zoon geappt dat ik er was.

Ik was dus met +4 graden van huis gegaan en met -1 graad in Breda gelandt!!
Maar wachtende op mn bloedje ontdekte ik de juiste knop en in een vloek en een zucht was de buitenwereld weer zichtbaar.
De zoon achter het stuur gezet  gepropt  en gauw naar huis gereden, mn avontuur met de blazer vertelt aan de man en om 1 uur stapte ik in b......ZZZzzzzzzzz

Om er om 7 uur weer fris en fruitig  zompig  uit te  kruipen  springen
Ik had een leuk vooruitzicht want een vriendin uit het Brabantse land zou op visite komen.
Was weer erg gezellig en zoals altijd weer veel te snel voorbij...time flies when you're having fun he

Ik ga zo mn fietske maar weer eens starten en tussen de regendruppels door en met de wind in de rug om boodschappen.
Van de week heb ik ook nog iets geknutseld maar daarover in mn volgende post meer:))

Zaterdagavond ga ik weer naar Braboland want de bloedjes van een andere vriendin vieren hun verjaardag en de oudste is een vriend van de zoon. Diezelfde zoon gaat vanavond al richting het zuiden en morgenavond na het feest weer met zn moesje terug naar huis, dus ben morgen de bob  by 

Fijne dag en alvast een goed weekend

Liefs Brigitte