ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 28 februari 2012

Vandaag inmiddels gisteren vond ik het tijd worden om de boel weer eens om te zetten, en zo geschiedde het...
De dochter en de man de deur uit, de zoon ziek op bed. En zo kon moeders van start.

Eerst uitgebreid bekeken hoe of wat en erna spullen in de keuken gedeponeerd en aan de slag. Kast inhoud op tafel gekwakt (voorzichtig dan he )
Eerst de kast naar de andere kant van de muur gemoved. En toen ALLES WEER TERUG!!!!
Ongelooflijk wat er allemaal in past in zo' n kast.

Kacheltje op de plaats van de kast, deken eronder en schuiven maar want om t te tillen is niet goed voor de rug en de knieen zijn ook niet blij.

Tafel en trapnaaimachine van plaats gewisseld, paar spiegels verhangen en nog n paar dingen een andere bestemming gegeven en toen met de stofdoek in de aanslag alles ontdoen van stof voor even En toen kwam t leukste maar ook t lastigste....want wat zet ik waar de spullen bedoel ik he :))...wilde t eens anders maar toch ook wel zo dat het niet te vol staat maar iig rustig oogt.Zo vaak dat je toch iets steeds t zelfde zet...hebben jullie dat ook?
Maarre........ MISSION ACCOMPLISHED :)) al zeg ik het zelfMaar voorlopig staat het weer naar m' n zin en ga ik weer verder met de rest van het huis. Zoveel plannen in m' n hoofd, nu de uitvoering nog.
Willen jullie zien hoe t nu ongeveer staat? Zoniet, zap dan maar door :))) Nou ik ga weer ff verder en wens jullie nog een fijne dag verder

liefs