ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 2 september 2014

DINSDAG

Gisteren hing hier  alvast  de vlag half stok.....morgen komen daar slingers bij.....en donderdag de ballonnen...
Iemand jarig? Nope...althans, nog niet....morgen over 2 weken your's truly maar dat ff ter zijde...

Neeeeee, gisteren is de man 's ochtends weer de deur uit gegaan  gegooid  om te gaan te werken...ja iemand moet de kost in huis verdienen, brood op de plank he!!!
Morgen gaat de dochter voor haar eerste schooldag de deur uit na goed 3 maanden, dus dat werd best wel tijd  geloof me

En donderdag volgt de zoon.....RUST IN DA TENT...nou ja rust, muziek op tandje Zjiet en gaan met die banaan want niks werkt lekkerderder dan een leeg huis en goeie muziek en me, myself and I

Over wat ik allemaal wil gaan doen en maken enzo, heb ik natuurlijk allemaal liggen bekokstoven toen ik met mn voet omhoog moest zitten en oneindig moest koelen...laatste update...hij zit er nog steeds aan :))

Maar iig, van die ongein heb ik uiteraard een  hele was lijstje gemaakt want Zjiet wordt ook een dagje ouder en stel dat ik iets vergeet god forbid!

Nadat ik dit epistel op het Net heb geslingerd gaat ik dus de kruipruimte in...wat je kruipruimte noemt, ik kan erin springen, zowel horizontaal als verticaal.....dat ding is gewoon net zo groot als de woonkamer en bijna 2 meter hoog, zit zelfs een raam in, hoe hendig is dat. Er liggen houten planken waar ik iets mee wil gaan doen en ik zeg lekker nog niet wat :))
Dus het raam open en gooien maar

Het is jammer ook dat het een vochtige ruimte is, kom er als het ff kan, liever niet dan wel....er zit wel een kruipgedeeltje onder de rest van de woning maar geen haar op mn hoofd die daar aan denkt en dat zijn er  nog  een hoop... krijg spontaan claustrofobie bij de gedachte alleen al...wie weet wie daar woont!!...toch maar eens huur vragen dan

Nou mensen, ik ga me mentaal voorbereiden en groet U en een fijne zon(d)nige dag en tot de volgende X

Liefs Brigitte