ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 21 oktober 2015

MEN IN ACTION

Afgelopen weekend was het zover, de zoon zou de man voorzien van een plakplaatje.

2 jaar eerder had de man een tattoo-kitje besteld voor de zoon, want diezelfde zoon wil graag een tattoo-artiest worden.

Onder begeleiding van man van nichtje van de man werd het geheel uitgevoerd.
Want dat was de man zn eis. Zich mentaal voorbereid op het ergste, de dochter had de avond ervoor vertelt hoe het ongeveer voelde, trok de man zich bijna terug door dit  horror  verhaal hahahaha  watje:)).

Tegenwoordig is een tattoo een ingeburgerd geheel. De 1 vind het wat en de ander totaal niet. Is ook prima hoor. Zelf vind ik wel dat er onderscheid zit tussen de ene tattoo of de ander, ook waar hij geplakt staat. Maar dat is mijn mening en die hou ik dan dus ook voor mezelf.

Toen we aankwamen, kregen we te horen dat de zoon nog even aan het oefenen op een kunstvelleke.


Dat duurde best een poos en zal de zenuwen van de man flink hebben geroerd. De dochter en ik zijn een bakje koffie gaan drinken bij mn lievelingsneef, nu we er toch in de buurt waren :))

Vlak voor we weer richting de tattooshop gingen en tevens warung in Tegelen zag ik op feestboek dat het feest voor de man nog moest gaan beginnen hahaha

Bij aankomst stonden de eerste lijnen er al op en het viel de man reuze mee.


En dit is het geworden. Ik vind hem ontzettend gaaf en ben trots op de zoon maar ook op de man, dat hij het eerste proefkonijn wilde zijn hahaha


Het heeft ook een betekenis, zo omschreef de man het op zn tijdlijn....

The symbol of Infinity for infinitive love... C# for the love of coding... Sharps for the love of music... 3 crosses... One for my one and only love, Brigitte, one for my son and one for my daughter... One family, Together Forever...'

Nou, dit getypt hebbende ga ik weer eens iets uit de kast zoeken en eens kijken wat ik ga veranderen hier in huis, heb daar ff gewoon zin in :))

Korte post voor een keer maar heb verder weinig beleeft de afgelopen week.

Wens jullie een fijne dag

Liefs Brigitte