ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 4 juli 2015

WERRUM
Mogge, mag die thermostaat wat lager? Dank U

Echt, ik zit tegen het smelten aan, voel me af en toe bevangen door de hitte
Probeer ieder zuchtje wind mee te pakken en zit er erg dichtbij om alles uit de koelkast te plukken en mezelf erin te frotten.

Het is op zich niet erg dat het zo warm is maar het gevoel wat erbij komt, dat lusteloze, alles is teveel, het vooruit slepen, gewoon het algemeen bagger voelen.
Ook de grobbebollen weten niet wat hun overkomt. Die vaporizen bijna compleet met hun dikke bontjas en willen steeds naar buiten wat ik uiteraard niet doe en ipv op de vloer in de woonkamer te gaan liggen, nee stelletje, zoeken ze juist de heetste plekken in huis op. We hebben 5 ramen aan de achterkant, op het hoogste punt van het huis. Dat zorgt voor mooie lichtinvallen maar met deze zon ook voor heel  te  veel warmte binnen. En juist gaan ze op de bovenste overloop liggen en het liefst lekker tegen elkander aan.
Wat ze ook, zelfs nu, steeds doen is bovenop je gaan liggen....lekker werm!!
Van de week al menige film voorbij zien komen maar ben echt veel liever bezig. Zo had ik vorige week een leuk plaatje gezien van een pot met schelpen erin. Er stond nog een grote pot augurken in de koelkast, bijna leeg, en die zou best wel eens leuk kunnen zijn. Aangezien we van de week een keer koude schotel aten kon ik die pot meteen legen, in de vaatwasser zetten en vullen. Alles is gelukt, we hebben zelfs 2x koude schotel kunnen eten want ik had weer eens voor een heel leger klaar gemaakt.
Maar iig de pot ging leeg mn truuske in en kwam er schoon, fris en fruitig uit en staat beneden in de berging op de knutseltafel-waar-ik-nog-nooit-geknutseld-heb :))

Zo had ik van de week een ik-wil-en-moet-wat-doen-moment en ben de berging in gedoken, op zoek naar schelpen en ook gevonden.
Onderin een doos, verdeeld over 3 zakjes en de bodem. Juist, ik kon gaan vissen. Alles staat klaar, nu de fut nog.
Waar ik ook een onsje fut voor zou willen hebben is, om achter mn naaimachine te kruipen en verder te gaan met mn creaties. Vorige week een blouse afgemaakt, helemaal leuk, beetje ibizastyle, nu de rest nog.......

knipmode 1995, wie bewaard die heeft wat he :))


Hij zit lekker, wappert precies zoals hij moet wapperen.

Morgen gaan de man en ik op stap maar om hier het dorpse stadje uit te komen gaat nog leuk worden, want de belangrijkste verkeersader is tot 17.00 afgesloten voor verkeer wegens de tour de France!! ARRGHH

Toevallig dat de buurvrouw er vorige week over begon dat we dan ingesloten zitten en er niet uit kunnen maar bedacht dat als je zus en zo reed het wel zou moeten lukken. Blijkt dat de man die route ook wel eens rijdt als er file staat. Ben benieuwd.

Nou ik ga jullie een goed weekend wensen en voor wie dit weer lekker vind, geniet ervan.
En voor wie het bagger vind, het wordt koeler.....zeggen ze....ze hadden ook gezegd dat het donderdag zou gaan onweren en regenen en buiten die 10 druppels en een paar blijmakers van donders in de verte hebben we niks gehad en ben ik zelf de tuin maar gaan sproeien want al mn hortensia waren op sterven na dood.

Voor wie op vakantie gaat, hele fijne vakantie maar hoofdmoot is, GENIET!!

Liefs Brigitte