ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 31 maart 2015

EARTH, WIND EN KOFFIE :))


Ik zit hier vanaf mn lekkere uitkijkpostje op de bank MET een emmer koffie, mn postje te tikken en hoef alleen mn hoofd een slagje naar links te draaien om het voorbij stromende water met witte kopjes te zien, mensen die op hun fiets van rechts naar links voorbij vliegen met hun remmen in de aanslag en het laat zich raden dat de mensen die voor mij van links naar rechts fietsen struggelen om vooruit te komen....prachtzicht hahaha

Ik was zelf al zo bij de pinken vanmorgen om met de voiture van de man om boodschappen te gaan en kom de deur vandaag niet meer uit. Zal sws een probleem worden om uberhaubt de poort open te krijgen en tegelijkertijd die 2wieler uit de poort te duwen zonder dat de deur uit zn hengels vliegt.
De zoon  rotjong  merkte ook fijntjes op dat dat verstandig was want zo zei hij, ' je weet al in stilstand van je fietske te knikkeren'..... en hij heeft nog gelijk ook  http://zjietjesplace.blogspot.nl/2014/07/en-nu.html

Om kwart over 8 huppelde ik dus al racend door de appie want de man moest op tijd de deur uit om naar een klant te gaan.

De dochter had zich verslapen en de zoon ligt al sinds gisteren ziek op bed.
De dag ervoor heeft het kind nog van Capelle naar Tegelen getourd en weer terug want de dochter was ' proefmodel' voor een nieuwe tattoo. Hij is prachtig geworden, een lacetattoo.

Ik heb t al eerder over de Warung Manizs gehad, de ene kant van het pand is een tattooshop en de andere kant een indisch restaurant waar de nicht van de man allerlei heerlijkheden verkoopt. Bij binnenkomst kregen we dus die zaligheden voor ons snufferdje geplaatst en aanvallen maar.....zo lekker!!

De man was niet mee want die moest nog werk afmaken voor de komende week, dus togen we met zn 3en op pad, vergezeld van regen en wind.

Voor de zoon en ik weer richting huis gingen kregen we nog ff een paar flitsen en knallen en het zag buiten mistig van de plensbuien....we hebben maar even gewacht tot t voorbij was.

Ik kan daar zo van genieten, regen, onweer *zucht*

De nicht van de man had al een paar tassen gevuld met van dat heerlijke voer voor haar grote neef en dat hebben we gisterenavond met zn allen op...was voldoende voor een klein weeshuisje, als ik er aan denk krijg ik weer honger :))

Nou ik ga weer verder genieten van het weer en zo en wens jullie nog een fijne dinsdag binnen...als jullie er nog uit moeten, wees voorzichtig want anders wordt je uit je sokken geblazen

Liefs Brigitte