ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 11 april 2014

Katten, kleuren en verf :))

Zo, het is weer weekend, de week is om gevlogen...ZOEF...wat was dat? Oh dat was de week

En om nou te zeggen dat ik noemenswaardige dingen heb gedaan? De dagelijkse dingen en daar houdt t ver op.

Met Jay en de bende gaat t helemaal okidoki. Nog4 pillen en dan is de kuur afgelopen. Heerlijke beesten zijn het. Zo trof ik vanmorgen 2 exemplaren aan:

Jut & Jul

Vorig jaar op een rommelmarkt in een andere wijk hier in Capelle het grote kussen gekocht....alleen als het kussen erin ligt mogen ze in de stoel want het zijn grote knapen en dame met bijbehorende platvoeten met klauwen.

Gister en vandaag een lampenkap aangevallen met een kwast gedoopt in een proefblikje van le noir&blanc muurverf  (die ik afgelopen zondag gekocht heb bij K@rwei ....2x charcoal black, oakle taupe en charleston grey ...Die laatste kleur heb ik dus op die lampenkap gekwakt ) Na 3 lagen denk ik dat t wel genoeg is....hoop ik....de van origine zwarte kap komt van de @ction voor een habbekrats en was er ook heel blij mee maar na nader onderzoek blonk de kap achter t stof en dat vind ik dus 2x niks...iig niet bij een lampenkap...persoonlijke smaak.
De foto is na de eerste kloddersessie :
Dat langwerpige ding dat voor de kap ligt hoort bij mn schoolbordhaan die voor t raam in de keuken staat.
Het was best wel oranje hout en t ergerde me al een behoorlijke tijd dus hup met die kwast erover. Ik met een kwast in de hand is best een gevaarlijke combi waNt ik klodder alles als ik de kans krijg....Komende week wil ik de soort van kroonluchter(tje) in de keuken  beklodderen....staat pas een paar jaar op de planning. Had er al een verf voor maar die heb ik al verbruikt in de zelf kleurgemengde muurverf vorig jaar. De man was toen bij een vriend langs en ik bleef thuis...komt ie thuis is een deel in de keuken geverfd en nog een aantal dingen....ik zei toch, ik met een kwast in de hand is een gewaagd duo :))......

Wat ik van de week ook nog heb gedaan is een seringenboom beroofd van een aantal takken met toefjes en die verdeeld over 2 vazen. Ziet er zo leuk uit. Absoluut niet mijn kleur maar vind t zo leuk:
De pioenrozen hebben een soortgelijke kleur en zijn al goed aan t groeien. Heb daar ook alvast een vaas voor gereserveerd :))

Afgelopen woensdag ben ik met de man mee geweestnaar de zaak, zoals iedere week en na de wekelijkse dingen vroeg hij me of ik nieuwe kleurcombi wilde vormen....pas de problemo...heb hem wel gewaarschuwd  heul zachtjes  dat t wel mijn kleurtjes zouden worden en ik hou nu eenmaal van naturelle kleuren. Hijzelf is kleurenblind dus help ik hem gaarne aan de juiste  lees:MIJN  kleuren....
In een kopie van de programmatuur in de software de kleurcodes aangepast en hij vond t mooi maar voor hem leek alles een beetje dezelfde kleur...klopte deels maar ook weer niet

Laat ik t zo zeggen, toen we nog jong en onbedorven waren had hij een auto gezien een citroen BX  maar zei hij, hij is wel grijs...de huidige , van toen he,  was na een spontane rookpartij afgeschreven en weggesleept en s avonds liepen we naar de garage en binnen sta ik alles te bekijken maar zag alles behalve een grijze BX.....Zeg tegen hem, ik zie hem niet...kijkt hij me ongelovig aan en zegt, hij staat voor je neus!! Ik kijk en wat denk je, hij is niet grijs maar groen, om precies te zijn zeegroen..zoals ik al zei kleurenblind, I rest my case

Toen we woensdagavond thuiskwamen lag er een briefje op de keukentafel van de tnt dat ze aan de deur waren geweest met een pakket maar niemand was thuis. er was wel iemand thuis maar de postbodes zijn enigszins ongeduldig, bellen 1 x aan en lopen  rennen  vrijwel meteen naar de buren maar die zijn er overdag nooit om daar t pakketje te stallen. Heb menig postbode hier ervan verdacht toen we hier 1,5 geleden kwamen wonen dat ze bij voorbaat hier al aanbelden ipv t juiste adres na 1 x een pakket van iemand aan  te hebben genomen. Geen problem uiteraard. Maar ze zouden de volgende dag terugkomen tussen half 2 en half 4.

De man gevraagd of hij iets had besteld maar nee
De kids onder  gevraagd maar ook die wasten hun handen in onschuld....ik gekte nog, dan heb ik vast iets gewonnen....ja lach maar, maar dat was dus wel het geval hahaha...een bus haarlak van Vidal Sassoon:))

Van t weekend zijn de kids naar een nicht van de man en wij pikken ze zondag op. Dochter laat een tattoo zetten die een afsluiting van een vreselijke periode en een verse start voor haar betekenen....ik hoop dat het het gewenste effect gaat hebben.

Dus we zijn gezellig met zn 2tjes en de man ligt in een stoel een struik om te zagen, hij snurkt bescheiden :))
Ik wens jullie een goed weekend en ik ga hier een paar  klierend-van-de-honger schatten van katten voederen...ik verdenk ze ervan dat ze klok kunnen kijken...meerdere keren gevraagd maar ze laten niks los....

Tot de volgende post

liefs Brigitte