ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 26 oktober 2014

STANDJE RELAX

Wat een heerlijk weekend was/ is het. 
Gisteren met de man alleen de hort op geweest, lekker met zn tweetjes en route naar le Belgique, om precies te zijn naar Mechelen.
De man wilde kijken voor nieuwe patta's, schoeisel, schoenen. 
Hij heeft een uitgesproken smaak en houdt volstrekt gaar niet van 13 in 1 dozijn en nog geslaagd ook. Sterker nog, we kwamen thuis met 2 dezelfde schoenen, een linker en een rechter en ook nog 3 nieuwe overhemden. Die kan er weer ff tegen.

We komen al 12 jaar in Mechelen, sinds de grenzen open gingen en de euro zijn intrede had gedaan. Daar ook een  vr  eettentje gevonden waar we dan dus ook standaard hene gaan en ons kent ons. De man werd al begroet door een klant en ik door de eigenaar, zo leuk

Heerlijk aan de scampi's gezeten en de fritten en met een goed gevulde buik gingen we huiswaarts.
Bij het thuis weggaan had ik al  met mn grote mond  tegen de man gezegd, jij heen ik terug? Vond hij natuurlijk meteen goed. Ik rij niet graag op onbekend terrein en ook niet in het schemer/ donker. Onbekend omdat we nu natuurlijk een andere route moeten rijden dan toen we nog op ons oude adres woonden. 
De man vroeg nog bij t weggaan, of hij moest rijden? Maar ik laat me natuurlijk niet kennen en weer met die grote waffel van me, nee hoor ik rij wel....*zucht* 

Had hem al gewaarschuwd om vooral geen goedbedoelde adviezen te strooien  commentaar  te leveren   want waar hij al dik 25 jaar ervaring heeft heb ikke er 3.
Dat waffeltje van mij vraagt t anders wel mocht t nodig zijn. 
Heb als een stijve plank achter da stuur gezeten tot ik bekend terrein zag en dan vloeit die spanning zo weg. Ik weet het, ik ben een muts. Als ik in mn uppie rij heb ik eigenlijk nergens last van, of iig stukke minder...mits op onbekend terrein maar dan heb ik al wel op streetview zitten koekeloeren. Zo ben ik ook wel weer.

Bij thuiskomst zat de dochter ons al op te wachten.  Die had 's middags voor de man nog een flesje jajum gehaald, de man had zeg maar zijn dag. 
De zoon was op een feest bij vrienden. Dus een heerlijk rustig avondje....toch?

Van de week kwam de dochters nieuwe vriend zich voorstellen, wat een leuke lieverd zeg, die mag blijven hoor. 

En die stond dus, nadat we net goed en wel een half uur thuis waren en ik me net in mn pyjees had gehesen, onverwachts voor de deur!! Ja wat doe je dan? Nou gewoon in die pyjees blijven zitten met slobsokken en al

Dit weekend ook nog eens een extra uur weekend, dus vroeger donker en dus ook vroeger de kaarsjes en de verwarming aan, de zoon die inmiddels ook weer thuis is, heeft al gekookt. Ik hoef zo alleen nog maar wat pasta in die pan met kokend water te mikken en we kenne eten....Hoe relaxed is dat!!
Nou heul relaxed :))

Ik wens jullie nog een heerlijk relaxte avond en tot de volgende post 

Liefs Brigitte