ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 25 september 2014

SNEAK PEEK

FF een tussendoortje van waar ik mee aan de gang ben gegaan. Grote zus ook weer blij ... die heeft ondertussen een houten derriere en vierkante ogen van het wachten op mn nieuws uhm artikel.

Gisteren mee begonnen en vandaag weer verder. De zwemband is toch wel heul erg     groot en ik denk dat hij gehalveerd gaat worden ( hebt ik er gelijk 2 :))   maar eerst nog een aantal lagen papier erop kwakken want hij moet natuurlijk niet in elkaar zakken als de eerste de beste plumpudding.

Die body zal nog ff moeten wachten op zn jasje want ben bang dat ik eerst weer wat kranten moet gaan sparen want het gaat heul hard met het papier en geloof me, ik spaarde ze sinds oktober vorig jaar.

Hoe ik ze naderhand ga bewerken/ behandelen/ toetakelen weet ik nog niet.....iemand suggesties? Altijd welkom. Het enige waar ik niet van hou zijn kleurrijke details dusssss

Hier ff een paar feuteutjes van het kransje

Om mee te beginnen, men neme een zwembandje van de @.ction en blazen hem op...
Nemen wat zuurstof tot ons en blazen verder tot  we een ons wegen...   de krans bijna vol is maar net niet hard zodat het beter voelbaar is bij droogte of ie stevig genoeg i


 Vervolgens maken we een papje van behangplaksel en laten dat 15 stoven in zn eigen bakkie

Ondertussen kleden we diezelfde zwemband netjes aan met huishoudfolie
En zijn we klaar om aan die arbeit te gaan
Op aanraden van gote zus kwast ik de vantevoren  gescheurde stukken krant in met een kwast met een royale kwak behang(s)lijm en  vullikken maar :)))
Ik bent er weer van tussen ennneee....
toe bie kontinuwed

Toedels