ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 15 juli 2019

DRACULA EN DE JUNGLE

Eindelijk weer eens tijd om iets te posten.


Lief he. Zo' n schat, kroelkont, knuffel en nog meer van dat soort dingen. Maar deze knul heeft ook een andere zijde, kwallebakkie, pootje-lapper maar bovenal een sloper. Dit is coon nummer 9 in ons huishouden en hij heeft al meer gesloopt dat de andere 8  bij elkaar!!

Zo dacht ik 2 weken geleden dat de afvoerslang van de wasmachine was gefloept want er lag nl n plasje water bij de wasmachine. Meteen die aaneenschakeling gecontroleerd maar dat zat nog net zo vast in elkander als voorheen. Na een snelle blik zag ik dus 2 dracula-tandjes in de afvoerslang geponst zitten. Grrrr.


Dus richting G.amma voor een nieuwe slang. Wandje in de bergingkast open geschroefd, dichte wasmand erbij om het overtollige water uit de losgekoppelde slangen te laten lopen. Nieuwe bevestigd en hoppetee, Zjiet kon weer wassen.
Hij houdt je wel bezig en is hij het niet dan wel de kleindochter :))

Of de man. Die kwam 2 weken geleden met t grandioze idee op de proppen om een bbq voor de mensen van zn werk te geven. Super idee, ware t niet dat de gaard was veranderd in een ware jungle waar je je met kunst en vliegwerk en op tijd bukkend doorheen moest worstelen. 1,5 week te tijd had ik om te snoeien, plukken en aanverwanten. Stuk of 20 puinzakken met tuinafval kwamen er ongeveer uit. De moeite toch?

Van oerwoud naar dit:Dit alles onder t toeziend ook van de opzichter


In mn vorige post had ik verteld over de 2 kasten die ik had gehad van mensen hier in het complex die gingen verhuizen en waarvan 1 kast in de woonkamer is komen te staan en de andere buiten. Maar Zjiet zou Zjiet niet zijn en de andere staat inmiddels ook binnen, nl in de berging naar de tuin.
 De tafel die er stond uit elkaar gehusseld en in de cv- ruimte gepropt en slepen maar. Dat was gisteren een geniale zet, if aai mee see so maiselluf. Ik kwam zaterdag op het idee om de senseo en waterkoker op dat kastje te floepen, bekers en glazen en andere toebehoren. Het scheelde een hoop loopwerk ( splitlevel)


 Het snoer van de waterkoker was wat   erg  aan de korte kant en hupsakee een stoofje uit de keuken geplukt et voila.
Het was een superdupergezellig samenzijn, de man had goed zn best gedaan in de keuken, een indische rijsttafel getoverd met sate van de bbq. Voor een heel leger, we kunnen er vanavond nogmaals goed van eten.

Zo dat was weer even genoeg voor nu.
Ik wens iedereen een fijne week en voor op vakantie gaat of is, have fun to the max

Liefs Brigitte