ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 22 april 2011

YEP HET IS WEER VRIJDAG

Zo even afkoelen binnen. Het is heerlijk weer, begrijp me niet verkeerd maar vind het ook erg warm.....wordt daar dus giga loom mega-lui van. Doe dan niet zoveel geen donder
Vandaag weer kookdag voor zoonlief en die is net vertrokken om boodschappen te doen voor vanavond HOE HEERLIJK IS DAT..... nou heel erg  :)))

Verder is het vandaag weer stapelen, want het is vrijdag maar kan geen leuke stapel vinden, dus vlieg ik zo ff mijn archief weer in om iets op te duikelen, dus even geduld.
Wat er nu komt, zullen jullie wel denken, gaat ze weer, dus jullie kunnen nu doorzappen wegzappen.

Ik word nog steeds STAPEL van 2 katers, meeeen om gek van te worden gillend dan wel
Ze vertoeven momenteel met hun 2en in de gang want eerder zaten ze vriendelijk te snorren te  loeien in de woonkamer en wil dus liever niet dat ze daar gaan vechten.
Jay lijkt momenteel een abonnement op de achterkant van de bank te hebben, zo bang is hij lief watje
Bowie loopt hier net weg maar sprong op de deur om de gang in te kunnen kijken en zou door de deur gekropen zijn om erbij te kunnen komen ramptoerisme?????? Ze heeft een poos als een soort van barriere tussen die 2 gelegen vanmiddag

Waar ik stapel van BEN is mijn vaatwasser
Bijna 3 jaar heb ik haar en vind het nog steeds een heerlijk apparaat :))) Was jaren mijn droomwens de kinderen pastten niet meer in het aanrechtkastje met de afwasteil :))

Bij gebrek aan betere stapels heb ik het zo gedaan, beetje variatie op haar klikkenmaar

Ik wens iedereen een heeeeeeeeeel goed paasweekend met veel zon

liefs