ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 30 november 2013

TEGELLIJM

Naar aanleiding van een post op de blog van Het Moonhuis http://hetmoonhuis.blogspot.nl/2013/02/muurvuller-en-tegellijm.html
had ik een pak met tegellijm gekocht en de stoute schoenen aangetrokken. De muurvuller had ik al eerder gebruikt op een rieten bloempot, compleet disaster!! en 2 wit glazen kandelaars en een houten kandelaar. De 3 kandelaars zijn helemaal naar mn zin en nadat ze droog waren heb ik ze nog wat bekwanseld met een kwast gedoopt in verf van Annie Sloan  waar zouden we zijn zonder Annie Sloan
Op een zaterdag had ik een gewillig slachtoffer, ideaal voorwerp, nl een redelijk grote lamp.
Manlief keek of ik nu toch echt over the edge was.....help mijn vrouw is klusser
Zo geschiedde, papje gemaakt, handschoenen aan en vuillakken met die handel...

De lamp heb ik na droging besmeurd met as uit de open haard voor een 'viezig' uiterlijk maar denk dat modder een beter resultaat zal hebben. Ik heb nog een lamp die eraan gaat geloven.

Is dit een geweldig idee of dit een geweldig idee!! Met dank aan Monica van http://hetmoonhuis.blogspot.nl/ Nog niet geweest bij haar? Echt meer dan de moeite waard!!

 Ook ben ik kranten aan t verzamelen om te gaan viezerikken met behangplak :))
Zoveel plannen om dingen te gaan doen maar wil altijd het huis eerst aan kant hebben voor ik iets voor mezelf mag gaan doen en tegen de tijd dat ik klaar ben, heb ik eigenlijk niet zo'n zin meer...t is of t 1 of t ander...herkenbaar?
Wat ik wil gaan doen met die smurrie? Ik heb ergens op een blog  weet niet meer van wie SORRY zoiets leuks gezien. Ze had van een kinderpaspopje een nieuwe gemaakt van papiermache, helemaal geweldig. Dat wil ik dus ook nog n keer gaan doen en proberen er een onderstel voor te fabriceren...hoe? Geen idee maar dat staat iig in de planning voor ooit :))
Ik wens jullie een goed weekend en tot de volgende post
liefs xxx