ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 26 oktober 2015

Vakantie  tje  is weer voorbij en alledag begint maar weer eens. Ook ik heb de afgelopen week niet veel gedaan, beetje aangelummeld. Beetje wat klein spul verwisseld. En het hoognodige.
 Ff 1 foto, de rest nog niet bekiekt, bewaar ik voor een volgende post.


Echt veel kabaal maken kon ik niet doen want de dochter ligt sinds woensdag ziek in haar bed, griep. Vandaag ook maar ziek gemeld op school.

Gisteren alvast een begin gemaakt in de tuin en weer 3 volle zakken gevuld en ook weer in de groencontainer gedumpt. Gebed zonder end als je t mij vraagt. Vind tuinieren leuk maar weet nu van gekkigheid niet waar te beginnen. Gisteren dus 3 zakken gevuld waarvan 2 met bij elkaar geharkte bladeren en 1 met een verlepte hosta. Bailey was gezellig mee naar buiten. Terwijl ik die snothosta eruit plukte, pal naast t water, kwam de familie zwaan even gezellig kijken wat ik aan t doen was en of dat t bij toeval ook nog eens eetbaar was. Sorry guys. Bailey en zwanen is geen goeie mix maar die ouwe lobbes bleef dan ook gelukkig op afstand dit keer. Was dan ook geen weer om nat gespetterd te worden voor die ouwe dibus en waarschijnlijk zou ik dan ook een nat pak hebben gescoord, no thx.

Omdat de grobbebol al vrij snel weer naar binnen wilde, had ik een mooi excuus om ook te stoppen, vond ik.

Afgelopen vrijdag zou een vriendin uit t brabantse land komen met haar dochter om zelf gebakken brood met jam te komen eten. Ze vroeg het het weekend ervoor of dat oke was. UITERAARD!!

Donderdag de broodbakmachine gevuld en aangezwengeld en de appelcake in de oven gejopt.
Half 11 hadden we afgesproken. Als een vliegende tornado door het huis gegaan om op tijd klaar te zijn. Waterkoker gevuld en alvast voorverwarmd, mezelf op het aanrecht gezet en starend door het keukenraam of de juiste auto het complex inreed want de vriendin weet nooit waar ze de voordeur moet zoeken. Niet dat ze hier nog maar 1 x is geweest maar t arme kind weet  nog steeds niet welke voordeur de juiste is.

 Half 11 werd kwart voor 11 en ineens ging er een lichtje branden....mijn gedrochtjes hadden vakantie maar de herfstvakantie verspringt he.

Na een berichtje naar mn vriendinneke in het brabantse werden mn vermoedens bevestigd en ik zat idd abuis, behoorlijk abuis. Ik heb het bezoek nog te goed en wel komende vrijdag. Nu was ik dus klaar met het huishouden en ben even op mn fiets gesprongen om nog wat boodschappen in huis te halen en de rest van de dag had ik dus VRIJ.

Gezeten op mn krent, emmer koffie voor de neus en breiwerk op schoot, wie deed me wat. Op Bailey na dan, die perse wilde leren breien, vooral met 1 breinaald grrr

Vanmorgen even naar de kringloper gesjeest en niet zonder resultaat ;))

Een leuke deurmat van riviera maison, rieteservethouderen 2 knotsen

Die knotsen zitten al in een smurrie en morgen eens kijken of er nog een laagje op gaat. Wordt vervolgd...

Nou ik ga weer eens afsluiten en wens jullie een fijne avond

liefs Brigitte