ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 2 oktober 2016

BEZIGHEIDSTHERAPIE

Eindelijk weer eens ff tijd genomen om een nieuwe post te fabrieken. Erg druk met van alles en nog wat. Kloddertje taupe hier en daar en koppen met spijkertjes meppen. Ook de zorg met en om Bailey is best wel intensief. Dagelijks wassen, eet nog steeds goed, alhoewel vanmorgen minder.Maar wat er zoal bekwast is, is de berging naar de tuin. T is miss wat hendiger om de foto's er ff op te zetten, moment.

 De binnen- en buitendeur kregen ook een nieuw jasje. De buitendeur kreeg blaasjes tijdens t drogen door de enorme warmte van de zon en is omgedoopt tot pokkendeur. In t voorjaar krijgt hij een pokkenloze behandeling. De schuurdeur kreeg ook een verse laag


De muren werden voorzien van eenzelfde kleurlaag als de keuken, zo ook de overloop..De berenklauw werd ook aangevuld, geknipt door oudste zusdus wederom. Het zussenweekend/ verjaardag was helemaal geweldig. We hebben heerlijk buiten kunnen zitten onder t genot van ontbijt, lunch of gewoon een bakkie pleur. Ook werd ik enorm verwend.
Zo ook werden de rozenbottels aangevuld. Puik bosje zo

 
Wat er nog meer gepruld is? Nou bijvoorbeeld 2 keukenstoelen werden van saai oranje-kleurig riet omgetoverd tot dit


 Werd de woonkamer omgegooid

De hortsia's kaal geplukt


En haalde ik een busseltje hout bij de G.@mma met deze bedoeling
 Helemaal blij mee.
Vast dat ik nog t 1 en ander vergeten ben :))
Heb me niet verveeld zeg maar. De tuin is inmiddels weer leeg wat betreft mn brocante en aanverwanten nadat ik de schuur leeg geschraapt heb en opnieuw ingedeeld. Deze tafel eruit gelaten maar daarover meer in een volgende post. Zal proberen er niet zo'n lange tijd tussen te laten. Proberen he

Waar ik minder gemotiveerd van raak is de lekkage die de kop weer op heeft gestoken.


Aannemer is inmiddels al geweest en over 1,5 week worden de leidingen in de cv-ruimte afgeperst. Als t dat niet is wordt er verder gespeurd. Om gek van te worden.

Dit alles gezegd en geshowd hebbende, ga ik een rustige zondag houden en wens jullie een fijne dag

Liefs Brigitte