ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 12 maart 2014

Wat een heerlijk weertje he. Moet alleen eerlijk bekennen dat ik eigenlijk nog niet veel heb gedaan in de tuin. Druk bezig geweest met verven in huis. Er waren 2 ruimtes die nog maar voor de helft waren gedaan omdat de verf op was. Verf gehaald met t juiste nummer en hoppa, kwasten maar. 1 van de bergingen is nu in de kleur compromis van Histor, 4 tinten lichter dan de Haas en het halletje bij de keuken EN de overloop op de 3de verdieping of is het de 4de....splitlevel enniewee....
                                                                     3de van links is de haas en rechts ervan de compromis. In ons vorige huis had ik die kleuren en de compromis is mee gegaan. Alhoewel de kleur haas me nog steeds erg aanspreekt.
in ons nieuwe huis heb ik een aantal muren grijs beklodderd maar best kans dat dat in de loop van de tijd een taupe aanverwant gaat worden. Vind het persoonlijk warmer aan doen.
Ik heb nog zoveel plannen om te realiseren.
Zo wil ik nog steeds een paspop van papiermache maken, heb ik bij iemand gezien op een blog, helemaal super.
Volop kranten bewaard, behangplak aanwezig, nu nog de uitvoering...
Zo hebben we de keuken/gang vloer meegenomen uit t oude huis ( moest van de woningstichting)
Nou was dat n makkie want t was een zwevend geheel. Die ligt al 1,5 jaar in de kruipruimte een beetje wollig te wezen maar ga hem binnenkort buiten leggen om hem door t weer te laten verweren en de bedoeling is dat die vloer dan in de andere berging(kje) komt te liggen.
Daar ligt een witte tegelvloer  niet mijn ding maar er moet wel een goede ondervloer op want die ruimte is niet verwarmd en s winters is t daar een vrieskastje. Ik wil daar een tafel weg zetten en er een knutsel/naairuimte van maken. De knutsel/naaispullen hebben hun nieuwe plek al gevonden en zijn daar een paar weken geleden naar toe verhuisd.

Zo was ik we-ken-lang mijn laptop kwijt aan dochterlief vanwege projecten ed
Het project is zo goed als klaar en ik heb mijn laptop sinds gisteren terug. De uitvoering van dat project, het melkwegstelsel, voelen jullie hem al aankomen? Nou, dat welkwegstelsel ligt dus op de keukentafel, bijna net zo lang als dat ik mijn laptop kwijt ben geweest......
Daar zit ik dus eigenlijk t liefst, als ik iets achter mn naaimachine moet/wil doen maar aangezien de tafel vol ligt is dat dus n no-go. Heb eigenlijk zin om patronen te gaan zoeken en tekenen maar dat zal nog ff moeten wachten. Voorjaars-zomerkleding heeft altijd mijn voorkeur gehad en t liefst linnen want dat werkt lekker en is gewoon mooi!!

Maar ja,ze weet ook nog niet te vertellen wanneer het mee naar school gaat....duimduimhopelijksnel

Vandaag weer gewerkt en ik zie dat de man zijn spullen begint op te ruimen dus ga ik een eind aan deze post knutselen en ook mijn spullen opruimen en lekker naar huis

Fijne avond en ik ga echt binnenkort jullie blogs weer lezen/bewonderen maar voor nu ben ik er vandoor

liefs xxx